💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بله به مشکل میخورید، اول اینکه خانمهای شاغل حس قدرت طلبی بیشتری دارن، بعد اینکه ده سال از شما بزرگترن، و با توجه به اینکه در حالت عادی خانمها از لحاظ عقلی زودتر به تکامل میرسن ، این خیلی دردسر ساز میشه. و نکته بعدی اینکه از لحاظ مسائل جنسی خانم چند سال بعد تنزل میکنن و نمیتونن نیاز جنسیتون براورده کنن. هرچند که الان بهترین باشن
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
شوهرمم ازش اعتماد به نفسش گرفته شده غصه میخوره تا تقی به توقی میخوره میگه کاش با یکی ازدواج میکرد ...
ببخشید میشه اختلاف سنی خودتون و همسرتون بگید اینجور زندگی که خیلی بده ولی من اگه ازداوج کردم هیچ وقت تو سر همسرم نمیزنم که تو از من کوچک تر به تظر من سن یه عده