2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام‌ممنون وقتتو گذاشتی عزیزم 🙏🏻من هفته ۲۰ بارداریم و پسر باردارم حس میکنم بچم خیلی پایینه من شیکمم از بالا صاااف صاف فقط زیر شکم بالای مثانه ام بزرگ شده اصلا انگار تو مثانمه ؟ خطر ناکه؟ خیلی کار خونه میکنم و خونم پله داره میتونه از اون باشه؟ 

درد کمر و شکم توهفته ۲۶ دارم بعد ترشح میاد میتونه زایمان زودرس باشه؟البته زیاد راه میرم و سرپا وایمی ...

ترشح سفید رنگ و بی بو ایرادی نداره 

کمردرد و شکم درد هم اگه با استراحت خوب میشه یعنی داری به خودت فشار میاری اما اگه ادامه داره یا هی شدید تر میشه یا همراه با انقباضه میتونه نشونه زایمان زودرس باشه

سلام‌ممنون وقتتو گذاشتی عزیزم 🙏🏻من هفته ۲۰ بارداریم و پسر باردارم حس میکنم بچم خیلی پایینه من شیکم ...

عزیزم این چیزا ملاک نیست مهم اینه تو سونویی که دادی طول سرویکست نرمال باشه

اگر هم دوباره میخوای باردار شی مخصوصا که سزارین بودی پیشنهاد اصولی اینه که تا به سالگی بچتو شیر بد ...

اره واقعا یکسره سرگیجه و درد مچ دست گرفتم..ریزش موی شدیدم گرفتم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥