2777
2789
میشع از همون ترم اول انتقالی گرفت ک دانشگاه رو عوض میکنن؟ 

نه کارنامه سبز که میومد جابجا میشدن

یا میدیدن سخته میرفتن شهر خودشون ازاد و پیام نور

مهمانی برای ترمهای بعده

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
منم خوابگاه دوست دارم برم ولی بابام خیلی میترسه با آدمای نااهلی بیوفتم از راه به در بشم 😂 خودمم میت ...

وقتی از خانواده وشهرت دور میشی و تحت کنترل کمتری هستی ممکنه تحت تاثیر هم اتاقهای بد قرار بگیری و جو گیر بشی. آخرش خودت هستی که میتونی از این موقعیت ساخته و پخته تر بشی یا خدای نکرده از راه بدر.. 

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خوبه، ولی زیاد به درس ات نمیشه برسی، من که اینجور بودم، هم باید غذا بپزی هم ظرفو لباس بشوری، هم ...

میگن غذا میدن ولی من حاضرم کیک و ابمیوه بخورم... شنیدم تو کتابخونه هم میشع درس خوند... کتابخونه میشع نه؟... اره ی چند تا دوست صمیمی داشته باشه اونجا خوبع

من شب اولی ک رسوندنم خوابگاه کلی گریه کردم زنگ زدم بابام برگردن منم ببرن اونم دوازده شب والا از طبقه سوم پرت میکنم خودمو پایین.بیچاره ها برگشتن مدیر خابگاه ی بداخلاقی بود گفت اگ ببرینش دیگ راهش نمیدم.اخر برگشتم خونمون بابام گفت اگ نری درس بخونی دنبال گوسفندات میکنم منم برگشتم خابگاه .دو سه ترم اولم با گریه میخابیدم جگر مامانم اینارو هم خون کرده بودم با گریه هام.تباه بودم ترم هشت ک شدم گریه های دخترای ترم اولیو مسخره میکردم.افتاده بودم اول کاری تو سه بار اتاقمو عوض کردن تا اخت میشدم ترمای قبلی میومدن میگفتن تخت ماست باز ی اتاق دیگ اونجام بعد دو روز آخر سر رفتم تو ی اتاقی ک از شونزده نفر سیزده تاشون سنی بود خیلی سختم بود اوایل

یه 4 ساعتی راهه.. به خانواده وابسته نیستم ولی میترسم به محیط خوابگاه عادت نکنم 

عادت میکنی، من از ترم دوم دیگه عادت کردم، تازه خیلی هم وابسته بودم...ولی ترم آخر با گریه از دوستام جدا شدم

باشع چشم ❤️

خیلی بستگی ب هم اتاقیات داره ک روحیاتشون مث تو باشه یانه.من خابگاهو وهم اتاقیای ترم چهار ب بعدمو دوست داشتم هنوزم باهم دوستیم ولی هم کلاسیام ب شدت افاده ای ومغرور با یکیشونم نتونستم صمیمی شم

نمیدونم گفتم شاید مریض بشم.. 😂

کدوم دانشگاهی کدوم شهری.سعی کن حتمن ی دوست برا خودت پیدا کنی این چهارسالم خوش بگذرون این چهار سال اوج جوونیته میشن روزای پرخاطره زندگیت.موفق باشی ب امیدخدا