بچه ها من واقعا شوک شدم ما مثل دوتا رفیق باهم ارتباط داشتیم اما فکر میکردم دوسم داره یهو گفت منوتو فقط یه دوستیم توام خواستی بری با کسی من تشویقت میکنم 🫠🥲
قبلا اگه اسم پسر میوردم بهش برمیخورد الان یعنی واسش مهم نیستم؟
پسر ها با کسی یکم هم همکلام بشن روش غیرت پیدا میکنند...این که نمیشه دلیل عشق !
برای همین مسائل هست که میگن با جنس مخالف دوست نشید...ذهن اونا با شما خیلی فرق میکنه
ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث میکنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آدم نباید برای خوشبختی زور بگه اگه برای تو باشه کنارت میمونه رفتنی با هزار دلیل میره موندنی با یک بهونه میمونه تجربه ای هست خوبه آخرش آدم واقعی اگه باشه میمونه پیشت