2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم دیگه دوستم نداره!!!

888 بازدید | 28 پست

سلام دوستان چندروزه حالم خیلی بده دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم. احساس می‌کنم شوهرم دیگه دوستم نداره ازم سرد شده . ما تازه چندماهه عروسی کردیم و واقعا عاشق هم بودیم ولی چندوقتیه به نظرم ازم خسته شده 😔😔😔😔

🎲♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور مگع شاید به خاطر فشار زندگی

فشار که بله! خیلی ازنظر اقتصادی تو فشار هست به خاطر قرض های عروسی...

ولی منم دیگه نمیتونم تحمل کنم تامن سمتش نرم هیچ کاری نمیکنه اصلا براش مهم نیست بود و نبود من !

🎲♥️

چون بعد از عروسی مستقل میشید فشار مالی بیشتر میشه 

من خودم شوهرم بخاطر مخارج عروسی کلا تا مدت ها با من سرد بود که چرا توقعم رو کم نکردم و عروسی رو با مشهد رفتن خلاصه نکردم ...

ولی تو هم سعی کن با وجودی که خیلی دوستش داری زیاد بهش نچسبی بهش نگی که حست کم شده دیگه دوستم نداری و فلان در عوض ب خودت برس حتی اگه ابزار احساسات نکرد نسبت بهت تو خونه برا خودتون سرگرمی ایجاد کن مثلا فیلمی ک دوتاتون خوشتون بیاد بزار یا مثلا منچ شطرنج تخته نرد پاستور بیار بازی کنین حسه کم کم دوباره گرم میشه

چون بعد از عروسی مستقل میشید فشار مالی بیشتر میشه  من خودم شوهرم بخاطر مخارج عروسی کلا تا مدت ...

اره ولی من اتفاقا خیلیم باهاش کنار اومدم تو مخارج عروسی حتی خونوادشم میدونن... 

🎲♥️
فشار که بله! خیلی ازنظر اقتصادی تو فشار هست به خاطر قرض های عروسی... ولی منم دیگه نمیتونم تحمل کنم ...

آره منم همین شرایط ها رو داشتم تو هم نمیگم فاصله بگیری که بفهمه داری فاصله میگیری ولی بهش نچسب و خودتو مشغول نشون بده چون وقتی تو بری سمتش این فرصت رو نمیدی که اون بیاد سمتت