2777
2789
عنوان

پوست نوزادم حساسيت گرفته😭😭

134 بازدید | 6 پست

٤ماهشه اول از صورتش شروع شد تيكه تيكه قرمز ميشه حالت دون دون و خشك خارش هم داره بعد هي بزرگ تر ميشه و جاهاي ديگشم ميگيره هفته ي پيش همه ي قسمتاي بدنش گرفت بردم دكتر گفت كهير زده حساسيت غذاييه ك به من رژيم داد ك لبنيات گاوي و بادمجون و آجيل نخورم و بهش پماد كالامين داد با هيدروكرتيزون استفاده كردم چند روز خوب شد تا امروز ديدم دوباره داره شروع ميشه ديگه كم آوردم از زندگي نا اميد شدم فقط دوس دارم بميرم😭😭😭😭

پسرم عشقم دخترم دنيام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین آچشمی بگیر عالیه چندتا بگیر روزی چندتا سرتا پاشو بزن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
اينو قبلا يه دكتر داد زدم بدتر شد

چه سخت،آخه دکتر به دخترمن داد آب روی آتیش بود البته به صورتش ودستاش مراقب باش چیزی نزنی که وقتی دستشو زد به صورتش بعد زد به چشماش چشماش عفونی بشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.