2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جن روح  بختک  آل

من یه بار از خواب بیدار شدم بخداین و راست میگم 

بعد یه دست سیاه و دراز و زشت بالاسرم بود که میخاست بهم نزدیک شه ولی سریع از ترس رفتم زیر پتو که چیزی به جز بختک به ذهنم نمیرسه

...
طلاهای ما به طرز عجیبی گم میشه!! اول گردنبند من الانم مال خواهرم

مطمعنی اونا بر میداااارن؟ عجبا جدیدا جنا هم طلا دوست شدن اونا هم بهشون فشار وارد شده🤣

...

ما هم یه چیزایی گم میشه تو خونه و دیگه پیدا نمیشه خونه ام مرتبه همه چیز سر جاشه خیلی هم حواسم به این مرتب بودن هست وقتی یه چیزی برای همیشه گم میشه ترس برم می داره آخرین بار قیچی آشپزخونه آب شد رفت تو زمین یعنی شوکه ام 

یه بار یکی خودکارش تو محیط بیرون گم میشه کلی دنبالش میگرده ولی پیداش نمیکنه وقتی میاد خونه و میره تو اتاقش میبینه خودکار رو میزشِ و داره تکون میخوره(از همون تکونا که تازه خودکارو رو ی سطح صاف میزاری)

یه بار یکی خودکارش تو محیط بیرون گم میشه کلی دنبالش میگرده ولی پیداش نمیکنه وقتی میاد خونه و میره تو ...

مث تکون خوردن لیوان و ظرف تو فیلما ترسناک

...