2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم بوتاکس کنم امااااا

202 بازدید | 23 پست

میترسم پشیمان بشم واینکه میتونم بگم فقط کاری کنه چروک اخم و پیشانیم رفع بشه ؟نمیخام ابروهام بره بالا و مصنوعی بشم 

چند هفته دیگه عروسی دعوت میشیم مبخام تا اون موقع خوب جا بیفته نظرتون چیه؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مصنوعی نمیشه مامان من کرده خیلی راضیه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بوتاکس خوبه بد نیس

نترس ن حالت چشمات عوض میشه، ن خیلی ابروهات میره بالا. اصلا ضایع نیس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
اصلا نترس برو انجام بده مصنوعی نمیشه بکو طبیعی بزنه 

بنظرت پنجه کلاغی هم لازمه بزنم؟چروک پنجه کلاغی ندارم 

شما انجام دادی؟من پنجه کلاغی ندارم بنظرت لازمه بزنم؟مصنوعی نمیشم؟

من یه طرف صورت به خاطر اینکه عضله هاش ضعیف بوده زدم مامانمم چند ساله میزنه خودت تاکید کن به اندازه برات میزنن

کاربری دوممه/ رپ فنم /۸ ساله والیبال کار میکنم/دوسال  بدنسازی/رشته تجربی
منم انجام دادم گفتم نمیخام ابروهامو ببرین بالا

خب بالا نرفت؟من اگه بخوام خیلی کم در حد چند اینچ ابروهام بره بالا میشه؟

من یه طرف صورت به خاطر اینکه عضله هاش ضعیف بوده زدم مامانمم چند ساله میزنه خودت تاکید کن به اندازه ب ...

عزیزم مامانتون از تزریق چند ساله رضایت دارن؟

بنظرت پنجه کلاغی هم لازمه بزنم؟چروک پنجه کلاغی ندارم 

چندسالتونه؟خود دکتر ببینه نداری چروک نمیزنه براتون 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
عزیزم مامانتون از تزریق چند ساله رضایت دارن؟

گلم الان ۳ ساله میزنن هر ۶ ماه یه بار ترمیم میکنن هزینه بوتاکس زیاد نیست و خوبه اگه خودت بگی نمیخوای ابروهات بره بالا  به همون اندازه برات میزنن  من میخواستم یه ابروم بره بالا که همسان شه با ابروی دیگم دقیقا همسان شد

کاربری دوممه/ رپ فنم /۸ ساله والیبال کار میکنم/دوسال  بدنسازی/رشته تجربی