سلام توروخدا بیاید دلم داره میترکه من خونوادم برادرا وخواهرا پدرم فوت وی مادر ک هیچ درکی نداره
من چند ساله بهاشون قطع رابطه کردم وقتی مجرد بودم خیلی اذیتم میکردن برادا کتک میزدن نزاشتن درس بخونم نمیزاشتن برم بیرون ی دختر تنها و غمگینی بودم تا تو ۱۴ سالگی باپسر دایم ازداوج کردم بعداز ازدواج هم با شوهرم درگیر شد یکی از برادرا بزرگه و دعوا وبزن بزن شد حتی با ی چوب تو سر شوهرم زدن نزدیک بود بمیره من دیگه بهاشون قطع رابطه کردم الان ۷ ساله بهاشون قطع رابطه کردم خیلی اذیتم کردن خیلی نغرور ن ابرو گزاشتن برام ارزشمو خیلی جلوی فامیل کم کردن بعد چند سال قبل پدرم فوت شد با تصادف گفتن دیه داره خلاصه رفتن دنبال کارا و اینکه من اصلن پول دیه رو نمخواستم بهاشون قطع رابطه بودم فقط بخاطر مراسم پدرم میرفتم ...بعد از چند وقت دایمو فرستادن برام ک بزار فلانی مدارکشو بیاره وبیاد باید خودش بیاد امضا کنه منم ی شوهر بیکار با و نیازمند بودم دایم هم گفت حقته و بخای نخای بازد بگیری گفتم باشه رفتم پیش دفتر دولتی نمیدونم اسمش چی بود وقتی خواستم امضا کنم گفتن سنت کمه و زیر سن قانونی هستی باید مادرت قیومت بشه ی برگه دادم امضا کردم و مادرم قیومم شد بعد همون برادر کثافتم مادر و بقیه رو برد تو ی اتاق دیگه و همشون تو ی برگه امضا کردن ک همون وکالت نامه داده بودن بهش گذست وگذشت وخبری از دیه نبود تا دیدم برادرم ک ی هزارتومن نداره ماشین زیر پاشه و کتو شلوار و خلاصه خیلی وضعش عوض شده با ی پرسوجو فهمیدم دیه همش امده تو حسابش منم هرکاری کردم حتی شکایت کردم ولی چیزی گیرم نیومد تا سپردمش بخدا بعد از ۱ سال همه پولا ازدستش رفت واتفاقای بدی براش افتاد خیلی بد
الان ی زمین دارن برای پدرمه پدرمم فوت شده دارن خودشون میکارن نمیگن بزار حقشونو بدیم منم ۸ ساله میخوام ی چرخ خزاطی بگیرم نمیتونم افسرده شدم پاهام پرانتزی شدید شکلشون افتضاحه دکترا میگن باید عمل کنی خیلی درد دارم بعضی وقتا هیچکس بفکرم نیست شوهرم کارگر بزور میتونه خرجمونه دربیاره خسته ام افسردام دلم میخواد پاهامو عمل کنم چرخ بگیرم همچی برام ی ارزو شده
الان بنظرتون شکایت کنم حقمو از زمین بگیرم یا نه توروخدا خواهرانه برادرانه نصحتم کنید ب کمکتون شدیدن نیاز مندم 🙏🙏