2789
عنوان

ارثو میراث

213 بازدید | 29 پست

سلام توروخدا بیاید دلم داره میترکه من خونوادم برادرا وخواهرا پدرم فوت وی مادر ک هیچ درکی نداره 

من چند ساله بهاشون قطع رابطه کردم وقتی مجرد بودم خیلی اذیتم میکردن برادا کتک میزدن نزاشتن درس بخونم نمیزاشتن برم بیرون ی دختر تنها و غمگینی بودم تا تو ۱۴ سالگی باپسر دایم ازداوج کردم بعداز ازدواج هم با شوهرم درگیر شد یکی از برادرا بزرگه و دعوا وبزن بزن شد حتی با ی چوب تو سر شوهرم زدن نزدیک بود بمیره من دیگه بهاشون قطع رابطه کردم الان ۷ ساله بهاشون قطع رابطه کردم خیلی اذیتم کردن خیلی نغرور ن ابرو گزاشتن برام ارزشمو خیلی جلوی فامیل کم کردن بعد چند سال قبل پدرم فوت شد با تصادف گفتن دیه داره خلاصه رفتن دنبال کارا و اینکه من اصلن پول دیه رو نمخواستم بهاشون قطع رابطه بودم فقط بخاطر مراسم پدرم میرفتم ...بعد از چند وقت دایمو فرستادن برام ک بزار فلانی مدارکشو بیاره وبیاد باید خودش بیاد امضا کنه منم ی شوهر بیکار با و نیازمند بودم دایم هم گفت حقته و بخای نخای بازد بگیری گفتم باشه رفتم پیش دفتر دولتی نمیدونم اسمش چی بود وقتی خواستم امضا کنم گفتن سنت کمه و زیر سن قانونی هستی باید مادرت قیومت بشه ی برگه دادم امضا کردم و مادرم قیومم شد بعد همون برادر کثافتم مادر و بقیه رو برد تو ی اتاق دیگه و همشون تو ی برگه امضا کردن ک همون وکالت نامه داده بودن بهش گذست وگذشت وخبری از دیه نبود تا دیدم برادرم ک ی هزارتومن نداره ماشین زیر پاشه و کتو شلوار و خلاصه خیلی وضعش عوض شده با ی پرسوجو فهمیدم دیه همش امده تو حسابش منم هرکاری کردم حتی شکایت کردم ولی چیزی گیرم نیومد تا سپردمش بخدا بعد از ۱ سال همه پولا ازدستش رفت واتفاقای بدی براش افتاد خیلی بد 

الان ی زمین دارن برای پدرمه پدرمم فوت شده دارن خودشون میکارن نمیگن بزار حقشونو بدیم منم ۸ ساله میخوام ی چرخ خزاطی بگیرم نمیتونم افسرده شدم پاهام پرانتزی شدید شکلشون افتضاحه دکترا میگن باید عمل کنی خیلی درد دارم بعضی وقتا هیچکس بفکرم نیست شوهرم کارگر بزور میتونه خرجمونه دربیاره خسته ام افسردام دلم میخواد پاهامو عمل کنم چرخ بگیرم همچی برام ی ارزو شده 

الان بنظرتون شکایت کنم حقمو از زمین بگیرم یا نه توروخدا خواهرانه برادرانه نصحتم کنید ب کمکتون شدیدن نیاز مندم 🙏🙏

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

چقد دلم گرفت داداشت ک معلومه چجور ادمیه ولی چقد مادرت تبعیض میذاره واقعا ک.. باید شکایت کنی عزیزم از مسیر قانونی میتونی ب سهمت برسی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادرت که همه چیزو بخشید از‌طرف تو دیگه...الان ب سن قانونی رسیدی؟اگه رسیدی باید از مادرت شکایت کنی که حقتو بخشیده اون موقع بستگی داره ب قاضی و ی پروسیه طولانی‌رو باید طی کنی چون پولی هم در کار نیست 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
چقد دلم گرفت داداشت ک معلومه چجور ادمیه ولی چقد مادرت تبعیض میذاره واقعا ک.. باید شکایت کنی عزیزم از ...

اره حتی بهش گفتم مامان وضعم بده درد دارم میخوام ی چرخ خزاطی بگیرم کار کنم خرجمو وخرج عملم در بیارم تو حقوق داری برام ی چرخ بگیر نصف پول من میدم نصفشو تو بده گفت ن برادرت راضی نمیشه منم بهش گفتم دیگه فراموش کن اینکه ی دختر داری 😔

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

بعید میدونم با شکایت بجایی برسید.

وکالت دادید به مادرتون

اگر سنتون قانونی شده برید وکالت رو اول فسخ کنید.

بعدم تو دادگستری وکلای رایگان هستن برید مشاوره بگیرید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
عزیزم فکر کنم از همون اول سرتون کلاه گذاشتن منم وقتی پدرم فوت کردن زیر سن قانونی بودم  برای ت ...

بهش وکالت تامه دادن خودش حساب باز کرد همه پولا افتاد تو حسابش ادم عوضیه از بچگی تا الان زجرم میدن

داداشت تا حق تو رو نده نمیتونه رو پاهاش بایسته 

مطمئن باش 

با چشمهای خودم دیدم 

بهش بگو چون حق منو خوردی اینطور شدی 

بعضی ها چوب خدا رو قبول ندارن 

حالا بگو چه بلایی سرش اومد که پولهاش رو از دست داد

بعید میدونم با شکایت بجایی برسید. وکالت دادید به مادرتون اگر سنتون قانونی شده برید وکالت رو اول فس ...

وکالت فقط ب دیه دادن واسه زمین ن وکالت ن امضا هیچی ندادم زمینم هیعتی هست تا الان بنام پدرمه 

وکالت فقط ب دیه دادن واسه زمین ن وکالت ن امضا هیچی ندادم زمینم هیعتی هست تا الان بنام پدرمه 

برید دادگستری با وکلای رایگان مشورت کنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
داداشت تا حق تو رو نده نمیتونه رو پاهاش بایسته  مطمئن باش  با چشمهای خودم دیدم  به ...

معتاد شدم یکی از بچهاش فوت شد پولارو مردم ازش بردن میرفت برای عروسهای دوستاش جشن واینا خودش از جیبش میداد ماشین میگرفت عوض میکر مسافرت لباس مشروب وهزار چیز تا یک سال همه پولا رفتن 

وکالت رو فسخ کن که نتونن بفروشن 

ب زمین وکالت ندادم فقط ب دیه اونم چون مادرم قیومم بود مادرم داد ب زمین وکالت ندادم زمین تا الان بنام پدرمه