2777
2789
عنوان

ارثو میراث

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست
بله غیر از این بود عجیب بود 

بعد وقتی دیه رو گرفت میگفت فلانی میاد پامو میبوسه شاید ۱ تومن بهش بدم حقم ۳۰ ملیون بود 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرت که همه چیزو بخشید از‌طرف تو دیگه...الان ب سن قانونی رسیدی؟اگه رسیدی باید از مادرت شکایت کنی که ...

عزیزم این فقط واسه دیه بود واسه زمین ن من ن مادرم هیچ امضای کدادیم فقط میترسگ شکایت کنم میترسم دعوا بشه 😔

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
اگر وکالت تام مادرت داده باشه چی؟  بعدش بفروشن چی؟ یک سر برو پرس و جو کن

مطمینم واسه زمین وکالت ندادن چون پارسال یکیرو فرستادن طرفم ک فلانی بیاد امضا کنه میخواستن زمینو بنام یکیشون بزنن 

اگه وکالت نمیدادید پول به حساب خودتون میریختن فقط تا سن قانونی نمیتونستید بردارید بچه بودید سرتون ...

حالا من دیگه ب دیه کاری ندارم خدا حقمو ازش گرفت فقط زمین میگم انصاف نیست اونا همش دارن میکارن و هیچی بهم نمیدن 

فقط یکم میترسم دعوا بشه همین

همین الانم دوست نیستید دیگه حرمتا از بین رفته

اره بدجور حرمتا از بین رفت خداازشون نگزره ایکاش همچین خونوادهی نداشتم

حالا من دیگه ب دیه کاری ندارم خدا حقمو ازش گرفت فقط زمین میگم انصاف نیست اونا همش دارن میکارن و هیچی ...

برو شکایت کن عزیزم

سهم خودتونو از اونا جدا کنید

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
مطمینم واسه زمین وکالت ندادن چون پارسال یکیرو فرستادن طرفم ک فلانی بیاد امضا کنه میخواستن زمینو بنام ...

برو دفتر خدمات قضایی با مدارک هویتیت ، اگه کپی سند زمینو داری اونم ببر چون ممکنه ب نام پدرت سند نخورده باشه و قولنامه ای باشه بدون کد رهگیری دستت بند نیست ولی کپی داشته باشی ضمیمه شکایت کنی می تونی شکایتتو پیش‌ببری ...برو درخواست انحصار وراثت مایملک پدرت رو بکن ...دادگاه راسا وارد می شه انحصار وراثت می کنه از همگی می خواد توافق کنن ...شما می گی قبلا حقتو خوردن و بهشون اعتماد نداری..دادگاه زمینو مزایده می ذاره زمینو می فروشه سهمتو می ده...بگو ی صفحه ثنا هم برات باز کنن که ابلاغیه ها رو بتونی بگیری ...پیامکش میاد می ری کافی نت ابلاغیتو می گیری

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
برو دفتر خدمات قضایی با مدارک هویتیت ، اگه کپی سند زمینو داری اونم ببر چون ممکنه ب نام پدرت سند نخور ...

زمین هعتی هست بنام پدرمه ولی مدرکی ندارم یعنی سند یا کپیشو ندارم 

برو دفتر خدمات قضایی با مدارک هویتیت ، اگه کپی سند زمینو داری اونم ببر چون ممکنه ب نام پدرت سند نخور ...

ممنون ک راهنمای کردی تشکر 

اره حتی بهش گفتم مامان وضعم بده درد دارم میخوام ی چرخ خزاطی بگیرم کار کنم خرجمو وخرج عملم در بیارم ت ...

تاسف تاسف واسه همچین مادرای پسر پرست.. اخرم از تو انتظار داره سرپیری بری نگهداریش کنی مطمعن باش

زمین هعتی هست بنام پدرمه ولی مدرکی ندارم یعنی سند یا کپیشو ندارم 

اگه بنامشه که قوه قضائیه استعلام می گیره سازمان اسناد کل کشور رونوشت سندشو داره کد ملی بزنه میاره بیرون شما لازم نیست کاری کنی...قول نامه ای سخته

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
تاسف تاسف واسه همچین مادرای پسر پرست.. اخرم از تو انتظار داره سرپیری بری نگهداریش کنی مطمعن باش

ی کارای کردن ک بخدا اینقد زیاده نمتونم بنویسم خیلی خیلی ادامای بی شعورین