2777
2789

بچه ها  من توخوابگاه زندگی میکنیم تو اتاقمم غیر من سه تا دیگ هستند با همشونم دوستم رفتارم خیلی خوبه هر وقت غذا درست میکنم برا همشون میکشم میوه میخرم میدم بهشون

اما دیروز احساس کردم از اعتمادمن سواستفاده کردن منو خر فرض کردن دیروز رفتم سراغ چمندونم لباس های ک هر کدوم خیلی قیمتشون بون تا حالا دست نزده بودم  تمیز نو تو کیسه بوده یکی رفته درآورده کثیف چروکیده کرده انداخته تو لباس زیرام میگم کثیف واقعن کثیف ها پر از لکه  وقتی دیدم شاخ درهوردم به دو نفرشونم گفتم میگن خودت حواست نبود کثیف کردی آخه مگه میشه دارم از حرص میترکم ن بخاطر لباس ها بخاطر لطف هایی ک در حقشون کردن بعد اینکارو کردن

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪
به نظرتون چیکار کنم

دیگه بهشون رو نده اولن دومن یه کمد بخر کوچیک قفل داشته باشه

(کاربری دست سە نفر)از ربط دادن تایپکها جدا خودداری فرمایید❤️     (حاجتم خیلی بزرگه ❤️)میشه واسه رسیدن به عشقم صلوات بفرستید (هفت ساله عاشقشم)🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه قفل برای ساک و چمدونت بخر  دیگم بهشون لطفی نکن تا مطمئن نشدی کار کیه

همینکارو میکنم فکر خوبیه

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪
یه قفل از این کوچیکا بخر برن به چمدون

چی بهشون بگم دلم میخواد یه چیزی بارشون کنم

قفل بزن.غذا اینارم برنامه ریزی کنین هرروز یکی بزاره اینجوری لازم نیس به هم لطفم کنین.

تا حالا چیزی اونا ب من ندادن من خودم  دادم

از اول شل نگیررر چرا غذا درست کنی بدی بهشون میخوای تا اخر اینطوری باشی پدرت ورشکست میشه کههه قفللل ب ...

راست میگی من خیلی ساده خرم همیشه ازم سواستفاده میکنن

چیزی نگو ولی دیگه نذار ازت سو استفاده کنن.روشتو تغییر بده

چشم از این ب بعد مثل خودشون میشم راست میگن تهران گرگه