2789

پیاز داغ زدی؟

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چجوری درست میکنی اول بگو ببینم کجاهاش ایراد داره

اول دوغ وماست وباهم قاطی کردم همزدم بعدمقداری برنج ونخودوسیرونمک وسبزی همشونوباهم ریختم قابلمه تاجوشیدنش هم زدم البته آب هم اضاف کردم وقتی جوشیدگذاشتم خوب بپزه ولی خوب نشد

ما تخم مرغ رو با یه پیمانه برنج شسته شده می‌زنیم تا کف کنه 

بعد میریزیم توی دوغ میزاریم روی گاز مرتب و به یه جهت هم می‌زنیم که نبره و د ل م ه نشه 

بعدشم که جوشید سیر و سبزی معطر و سبزی آش و نخود پخته شده میریزیم

من اول پیاز فراوون و سیر رو سرخ میکنم تا حدودی،بعد حبوبات و برنج نیم دانه رو اضافه میکنم یه مقدار که پخت سبزی آش که من برای آش دوغ فقط گشنیز میریزم اضافه میکنم تا کامل پخت و آبش تقریبا کشیده شد دوغ و یه مقدار کشک اضافه میکنم تا جوش بیاد هم میزنم بعد میزارم تا جا بیفته

اول دوغ وماست وباهم قاطی کردم همزدم بعدمقداری برنج ونخودوسیرونمک وسبزی همشونوباهم ریختم قابلمه تاجوش ...

سعی کن همیشه از یه دوغ ترش و با کیفیت استفاده کنی و آب اضافه نکنید چون مزه آب میگیره