2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

51 بازدید | 4 پست

سلام خیلی ساله که کل خانوادمون تو کارشون مشکل میوفته و حتی من

گذشته ی خیلی عجیب و سختی دارم که به شدت برای ی چیزایی تلاش کردم و بهشون نرسیدم

از اون خواسته هام گذشتم

به خدا نزدیکتر شدم

ولی انگار مشکلات نمیخان درست بشن

پسرایی ک سر راهمن نمیتونم باهاشون ی رابطه عمیق داشته باشم

نمیدونم مشکل چیه

خوشگلم و زیبا

وضع مالیمون خوبه و ب خودم میرسم

نمیخام واقعا پز بدم دارم میگم که بگم مشکل از من نیست انگار شاید ی طلسمی چیزیه

من پسرای خیلی خوبو سالها خودم رد کردم

چون حال روحیم بد بود

حالاکه حال روحیم خوب شده و اماده ی ارامشم پسرای توی زندگیم یا زشتن یا بی پول یا بی اخلاق همشون ی مشکلی دارن واقعا

دوست پسر الانم بهش دیشب پیام دادم فردا بریم بیرون

بعد ظهر پرسید چ ساعتی گفتم عصر از اون موقع هنوز سین نزده

خیلی حالم بد شده

خودش قبلا اصرار میکرد بریم بیرون هر روز

حالا ک گفتم خب بریم سین نمیکنه

واقعا من چهرشو دوس ندارم ولی چون از پارتنر عوض کردن خسته شدم میخام باهاش بمونم ولی نمیدونم چجوری توی رابطه عذت و احترام به دست بیارم میخام برام خرج کنه و پیامامو زود سین کنه و دنبالم بیوفته ولی بلد نیستم چجوری

لطفا اگ میتونین بهم بگین چجوری میتونم ی پسر خوبو جذب یا پیدا کنم و توی رابطه چجوری رفتار کنم

و ایا بچه ها شما از طلسمو این چیزا چیزی میدونین ؟ چیزی ک نتیجه بده

انگار همش تو کارام و رابطه هام سنگ میوفته

لطفا اگ راهی میشناسین بگین ممنونم ازتون

از کسی خوشت نمیاد چون تنوع طلب شدی

چرا تنوع طلب شدی چون تا حالا کلی پارتنر عوض کردی.

پس مغز همش مقایسه می کنه، ظاهر فلانی، پول بهمانی، اخلاق اون یکی. پس انتظار داری همه خوبی ها در یکی جمع باشه. پس کارت سخت میشه.

طلسم و جادو هم صرفا بر روی قوه وهم و خیال تاثیر می گذاره و نه بیشتر.

اگر هم پسرا سین نمی کنن حتما خیلی شوق ندارن یا براش کار واجب پیش اومده.

برای داشتن عزت و احترام (نه تنها) در رابطه، باید چارچوب داشته باشی، خط قرمز داشته باشی و به هیچ عنوان نباید زیر پاشون بگذاری و کسی هم حق چنین کاری رو نداره. مثلا شما خودت دروغ نمی گی و انتظار داری کسانی که باهات مثلا دوست هستن اونا هم چنین اخلاقی داشته باشن، و اگه رعایت نمی کنه بهش تذکر می دی ولی اگه باز هم رعایت نکنه، کنارش می گذاری. ما وقت نداریم که برای چنین افرادی که باهامون هم سو نیستن درجا بزنیم. احترامشون سر جاش ولی ما نیستیم.

برای موارد بیشتر کانال Vanessa Van Edwards رو توی یوتیوب دنبال کن. اگه هم با انگلیسی مشکل نداری سایتش رو بررسی کن: ScienceOfPeople.com

از کسی خوشت نمیاد چون تنوع طلب شدیچرا تنوع طلب شدی چون تا حالا کلی پارتنر عوض کردی.پس مغز همش مقایسه ...

مرسی بابت وقتی که گذاشتی 💞

ن واقعا تنوع طلب نیستم فقط با چن تا پسر چت کردم و وقتی حس کردم متفاوتیم جدا شدم

این پسره دوماه چت کردیم کلا ی بار دیت رفتیم

من بهش گفتم دنبال رابطه جنسی نیستم گفتم خط قرمزمه حتی ی بار چون پیامامو دیر سین زد بهش گفتم نمیخامت و باهام حرف زد ک بمونم

فکرکنم باید ازش جدا شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطه عمیق:

رابطه عمیق برای بعد از ازدواجه، الان نباید با کسی رابطه عمیق پیدا کنی و این یه موهبته چون هیچ تضمینی نیست که یه پسر چکار می کنه، آیا اقدام می کنه یا نه. پس الان باید با عقل سنجید و انتخاب کرد. عشق بعد از رابطه بواسطه ترشح هورمون آکسیتوسین خودش بوجود میاد.

در مورد سختی ها:

خیلی وقتا سختی ها بخاطر درست عمل نکردن ماست. شاید باید جایی مشورت می کردیم، تحقیق می کردیم، از کسی کمک می گرفتیم، بیشتر تلاش می کردیم...

با این حال چله زیارت عاشورا به روش آقای حق شناس رو بخون، معجزه ست عملا. اگر صلاح نباشه بهت فهمونده میشه، من شب 4 یا 5 خواب حضرت زهرا (س) رو دیدم که بهم فهموندن چرا اون خواسته برام صلاح نیست، کاملا قانع شدم، البته از ویژگی هاش اینه که اگه اصرار کنی با اینکه صلاح نیست بهت میدنش ولی دیگه عواقبش پای خودتون. توضیحات کامل: yasbehesht.ir/chelle
خیلیا ازش نتیجه گرفتن، چند بار پشت هم انجامش بده.

البته از شرط هاش اینه که گناه نکنی، مثل حجاب، نماز، غیبت نکردن، دروغ، کم فروشی، طعنه نزدن، ...، در واقع داره جذب می کنه که اون دنیا گرفتار نشیم وگرنه لطف خدا و اهل بیت که آدم رو شرمنده می کنه از شدت زیاد بودنش (مخصوصا وقتی که چه بسا اصلا صلاحیتش رو هم نداریم)

مرسی بابت وقتی که گذاشتی 💞ن واقعا تنوع طلب نیستم فقط با چن تا پسر چت کردم و وقتی حس کردم متفاوتیم ج ...

خواهش می کنم، سلامت باشی.

خب خدا رو شکر

با این حال کانال دکتر امیر مهرداد خسروی رو توی یوتیوب دنبال کن (همینطور exirtv24).