2789
عنوان

چه کنم

72 بازدید | 9 پست

دوستم که به شدت باهاش صمیمی مثل خواهر بودم هر کاری براش می کردم 

اونم خیلی من جور بود بازار می خواستم برم با من میومد باخانواده ام می خواستم برم هیئت اونم میومد کلا با من خیلی جور بود. البته من ارتباط به این زیادی رو نمی پسندیدم ولی اون میومد باهام 

خیلی دوسش داشتم بعد از اعضای خانواده ام اونو بیشتر از همه دوست داشتم 

حالا یه ماهه کلا جواب تلفنم نمی ده از گروه دوستامون هم لغت داده حتی مامانم فکر کرده بود ما پیش همیم با من کار داشت به اون زنگ زده بود ور نداشته 

مدرسه هم نیومد خیلی نگرانش شدم آخه می گفت می خوام فرار کنم از خونه 

با گوشی بابام زنگ زدم خط اونو نداره بلافاصله برداشت منم گوشی قطع کردم بعدم دوست پسرش زنگ زد به گوشی بابام که از این گوشی به خانم من تماس گرفتید کی هستید 

بابام گفت من بهرامی ام پسره گفت پدره حانیه بهرامی بابام گفت آره پسره هم گفت حتما با خانمم کار داشته دخترتون با گوشی شما زنگ زده حالا بهش میگم با دخترتون تماس بگیره 

زنگ که نزد ولی فهمید من بودم با گوشی بابام زنگ زدم قطع کردم آخه نگرانش بودم چی کار کنم 

الآنم از غصه دارم دق می کنم چرا یهوو بی این طوری کرد آخه چرا 

نه به اون موقع که همش پیش من بود و ولم نمی‌کرد هر جا میرفتم دنبالم میومد نه به حالا که یه دفعه این طوری کرد 

حس می کنم برای همیشه گذاشتم کنار

قربونت چند بار تاپیک میزنی آخه 

شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭        

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی بگم بخدا من میگم از پدر و مادرش بپرس

وقتی داره بی محلی می کنه چرا باید سراغش بگیرم 

اگه جواب تلفن بابامو نداده بود حتما این کار می کردم ولی وقتی با خط ناشناس زنگ زدم جواب داده 

وقتی داره بی محلی می کنه چرا باید سراغش بگیرم  اگه جواب تلفن بابامو نداده بود حتما این کار می ...

نگاه کن عزیزم قضاوت نکن تو ک کاریش نکردی بخواد جوابتو نده قطعا یه مشکلی داره یا از پدر و مادرش سوال کن اگ واقعا مهمه برات یا بیخیالش شو 

نگاه کن عزیزم قضاوت نکن تو ک کاریش نکردی بخواد جوابتو نده قطعا یه مشکلی داره یا از پدر و مادرش سوال ...

نه آخه وقتی با گوشی بابام زنگ زدم جواب داد از گروه هم لفت داده پس مشکلی نداره