2777
2789
عنوان

دانشگاه😂🦥

1375 بازدید | 22 پست

سلاام دوستان من چند روز دیگه میرم دانشگاه و در اصطلاح ترم بالایی ها ترمک حساب میشم هر توصیه ایی که دارید بهم بگید چیکار کنم چیکار نکنم؟

میخوام معدل الف باشم باید چجوری پیش برم؟

راجب خوابگاهم هر چی میدونید بهم بگید!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خوابگاه حواست ب اموالت باشه لپ تاپ مخصوصا چون دیدم که میدزدن خیلیم قاطی نشو با کسی سرت به کار خودت باشه تونستس برو بیرونم کار کن مهارت یاد بگیر فقط محدود به دانشگاه نباش که خیلی پشیمون میشی بعدا

تو خوابگاه حواست ب اموالت باشه لپ تاپ مخصوصا چون دیدم که میدزدن خیلیم قاطی نشو با کسی سرت به کار خود ...

اخه خیلی سخته آدم که نمیتونه هر جا میره همه وسایلاشو با خودش ببره🥲

یه کم آشنا شدی برو سراغ سال بالایی‌هات، ببین استادها چه‌جورین، چه‌شکلی امتحان میگیرن، تا چه حد رفرنس‌های خوب معرفی میکنن و چقدر رو خودت باید دنبالش بری، درمورد مهارت‌های رشته‌ت بپرس، اگه دنبال اپلای کردنی ازشون درمورد استادهای خوب‌ و فوت‌ و فن‌های رشته‌ت برای اپلای بپرس. سعی کن چیزی رو دقیقه نودی نذاری در کل چه پروژه و کار عملیه چه درس‌های نظری؛ بچه‌ها رو بشناس اگر کار گروهی تو رشته‌تون زیاده سعی کن با بدقول‌ها هم‌گروه نشی، هم‌گروه‌ شدن با کسی که درس‌ نمیخونه یا نمره‌ش پایینه خیلی بهتر از کسیه که بدقول و بی‌اهمیته. خودت رو بشناسون به استادها و اکتیو باش توی جمع‌های دانشجویی و کارهای جدای درس‌هات، مثلا برو توی انجمن علمی، حتی انجمن خیریه دانشگاه. از آموزش هم نترس هر سوالی داری حسابی برو سراغشون ته و توی همه‌چی رو دربیار. قبل انتخاب واحدهات مخصوصا برای درس‌های عمومی هم پرس‌وجو کن تاجایی که میتونی با استادهای بهتری برداری.

درمورد خوابگاه تجربه‌ای ندارم خوابگاهی نبودم؛ موفق باشی عزیزم❤️

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "