2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس پسرم شیائومی داره اصلا شارژش خالی نمیشه

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

باتریش خراب نیس؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/886587 امشب هم درست مثل شب های قبل به پشت بام رفتم تا کمی با ماه هم صحبت شم. چون آخرین باری که دیدمت بهم گفتی بعد از من حرف‌هات رو به ماه بزن قول میدم که ماه من رو هم در جریان حرف‌هات بذاره اما امشب خبری از ماه نبود، آسمون جوری ابری بود که با خودم گفتم نکنه هوای دلت گرفته‌؟ چون بهم گفته بودی رابطه‌ی خوبی با ماه و آسمون داری، شاید اینبار ابرا با اومدنشون میخوان غمی که تو توی دلت داری رو با من در جریان بذارن.میبینی ژنرال من؟ حتی آسمون هم فهمیده که درد تو درد منم هست. - هانیکو

احتمالا تنظیمات گوشیت مناسب نیست مثلاً نور صفحه تو بالاترین حالته.

منم شیا دارم ولی روزی یکبار شارژ میکنم 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
من شیائومی دارم...خیلی باطریش خوبه و شارژ و نگه میداره...ظرفیت باطریش چنده ؟

مدلش چیه؟ برا من  not 11 pro  خوبه ها شایدم موقع من زیاده😂... اخه دوستم سامسونگ داش میگف از دیروز تاحالا یسره دستمه ۲درصد کم شذع

مدلش چیه؟ برا من  not 11 pro  خوبه ها شایدم موقع من زیاده😂... اخه دوستم سامسونگ داش میگف ...

پوکو ایکس تری پرو...مال من یسره استفاده کنم و همش مجازی باشم و آهنگ و...یه روز شارژ نگه میداره و بعدم ۴۵ دقیقه ای کامل شارژ میشه

سامسونگ s8  و سامسونگ a52  داشتم این اواخر  فوق العاده خوب شارژ نگه میدارن

من آ۵۲ دارم ک اینقدر اذیتم نگو.مدام استفاده کنی چند ساعت یه بار خالی میشه؟؟

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞