2777
2789
عنوان

واتساپ‌‌‌....

168 بازدید | 11 پست

واتساپ و اینستا کار میکنن؟؟

کیا میتونن وارد بشن ؟ چجوری؟؟

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

من نمیتونم وارد هیچکدوم بشم

فی لتر شکن هم کار نمیکنه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای من کار نمیکنن 

و نی نی یار گفته تاپیک نزنید راجبش 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

نه

پس چجوریه همش تو وات بیام پیام میاد اما باز نمیشه حتما ی عده میتونن وارد بشن دیگه

برای من کار نمیکنن  و نی نی یار گفته تاپیک نزنید راجبش

عجب!!!

راهنمایی هم نگیریم!!!

پس چجوریه همش تو وات بیام پیام میاد اما باز نمیشه حتما ی عده میتونن وارد بشن دیگه

با وای فای میشه،و دیگه ادامه ندین چون کاربریت ازبین میره

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨
یا فیلت رشکن

کدوم نصب داری ک کار میکنه 

فی لتر شکن من کار نمیکنه

عجب!!! راهنمایی هم نگیریم!!!

چی بگم والا

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

کدوم نصب داری ک کار میکنه  فی لتر شکن من کار نمیکنه

سا.یفون نصب کن

قبلش ۳۰ثانیه بزار حالت پرواز

بعد نت روشن کن بعد فیلتر

اما تو ساعتای ۴ تا ۱۲ ب بعد شب قطعه کلا

مثلا از صبح تا ۳ ظهر میتونی استفاده کنی