2777
2789
عنوان

عصبی خانواده تربیت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 25 پست
ببخشید ما بارها اومدیم اونجا تو بازار افتضاح عصبی  ولی برو مشاوره حتما تو زندگیت موثره

من واقعا هزینه ای نمیتونم انجام بدم چون خانواده ام اصلا بهم کمک نمیکنن با بهزیستی هم صحبت کردم قسمت مشاوره ارجاع دادن به متخصص ویزیت متخصص از ۱۵۰ شروع میشه

نه واقعا درسته با مهربونی یا حتی لبخند جواب کسایی بدی که دارن ازت سواستفاده میکنن و همش بهت تیکه مین ...

می دونم چی می گی . چون مستقیم حرف میزنی بی تربیت حساب میشی ولی خود عوضی شون دو پهلو حرف میزنن 

تنها پیشنهادم اینه ک کتاب بخون ک دایره لغایت بره بالا اینطور همیشه حرف‌تو به نحو بهتری میزنی . هر ده روز سعی کن یه کتاب بخونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش بخواین قبلا در رابطه با پدر و مادرم یه تاپیک درست کرده بودم مخصوصا پدرم خیلی بد دهن و هیچ وقت ...

اول سعی کن با روابطی که توی خانواده ت داشتی کنار بیای و سعی کنی همونجوری که هستن پدر و مادرت رو بپذیری . زندگی همیشه مثل فیلما نیست که پدر و مادر عاشق و شیفته ی فرزندشون باشن پس بهتره با واقعیات کنار بیایم و بعد هم نیمه پر لیوان و زوایای مثبت رو ببینیم و روی اون ها تمرکز کنیم (مثلا ویژگی های مثبت پدر و مادرتون)

بعد که کلا توی دلتون و ذهن تون با این موضوع کنار اومدید سعی کنید بیشتر روی آرامش خودتون وقت بزارید اصلا بیشتر به خودتون برسید به موهاتون به پوست تون مثلا ماسک خونگی درست کنید استفاده کنید به موهاتون روغن بزنید توی حمام بشورید .

سعی کنید هر روز یک لیوان دمنوش برای خودتون دم کنید و با یه تیکه نبات میل کنید ببینید فیلم یا کتاب چی دوست دارید خودتونو سرگرم کنید یا اگه بچه دارید بیشتر باهاش وقت بزارید برید بیرون خرید پارک یا تو خونه باهاش بازی کنید حرف بزنید .

روابط سمی رو از زندگیتون حذف کنید اگه کسی هست که آزارتون میده یا ناراحتتون میکنه از قصد باهاشون صحبت کنید اگه مشکل حل شد که هیچی اگه نه در صورت امکان قطع ارتباط کنید با اون آدم و اگه شرایطش نبود براتون مهم نباشه و دیگه بهش اهمیت ندید براش وقت نزارید و بهش فکر نکنید .

سعی کنید به کودک درون خودتون احترام بزارید و دوسش داشته باشید اینکه شما خودتونو دوست داشته باشید به شدت به آرامش درونی شما کمک خواهد کرد و در نهات باعث کمتر عصبی بودن شما میشه امیدوارم موفق باشید . 🌸

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
اول سعی کن با روابطی که توی خانواده ت داشتی کنار بیای و سعی کنی همونجوری که هستن پدر و مادرت رو بپذی ...

خیلی ممنونم ازتون حتما سعی میکنم انجام بدم پاینده باشید❤

دقیقا همینه کتاب های خاصی بای  خوند ؟ هزینه اشون بالا است؟

راستش چون زیاد کتاب میخونم نمیشه چاپی بخرم ، قیمتشون خیلی بالاس ولی نرم افزار طاقچه رو پیشنهاد میکنم ، قیمت و تنوع کتاب هاش از بقیه نرم افزارها بهتره . 

کتاب خاصی مد نظر ندارم ولی بیشتر داستان رمان های خارجی بدرد میخوره . 

همیشه ادم باید صبر داشته وقتی حرف میزنه ارامش داشته باشه اگه حرفی هم زدن ناراحت نشه

ولی همیشه این حرکت انجام میدن همش تیکه میندازن کاری میکنن از خودت متنفر باشی ادعای ادم خوبها هم در میارن