حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عصبی بودن معمولا ریشه از چیزی داره ناراحتی خاصی یا مشکلی ندارید تو زندگی روزمره ؟
راستش بخواین قبلا در رابطه با پدر و مادرم یه تاپیک درست کرده بودم مخصوصا پدرم خیلی بد دهن و هیچ وقت محبت نمیکنه مادرم اصلا منو درک نمیکنه اصلا بهم بها نمیده باهام حرف نمیزنه یا حتی بیرون هم نمیره کلا باهام وقت نمیگذرونه همش میگه من بخاطر شما کار میکنم حتی یه دوست دارم ساده هم نمیگه
ببخشید ما بارها اومدیم اونجا تو بازار افتضاح عصبی ولی برو مشاوره حتما تو زندگیت موثره
یجورایی خنثی هستن تو صحبتشون حسی نبود نمیدونم چرا واقعا
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
تو دلت پاکه . به عنوان کسی ک با پنبه سر میبره میگم کار خیلی زننده اییه. آدم موذی خوب نیست حتی واسه ...
نه واقعا درسته با مهربونی یا حتی لبخند جواب کسایی بدی که دارن ازت سواستفاده میکنن و همش بهت تیکه میندازن من اصلا نمیتونم جواب بدم حالا که جواب میدم یا میگن عقده ای یا بی تربیت حق هم اصلا با من نمیشه من با دوستام دور و اطارفم خیلی خوب میتونم رابطه برقرار کنم اما خانواده و فامیل های من خونخوار منن