2777
2789
عنوان

بچه ها الان بی بی چک گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 38 پست
اره انگار مثبته🤩🤩امیدوارم واقعا باردار باشی و بسلامتی بغلش کنی😍

ممنون عزیزم یکی دیگه امروز می گیرم و میذارم اگه مثبت بود چند روز صبر می کنم میرم آزمایش.الان به شوهرم نتیجه رو نمیگم سورپرایزش کنم

خواندن سوره ولعصر موجب صبوری جنین میشود. *برای رشد و سلامت جسمانی جنین سوره فجر . *برای جلوگ ...

الکیه بابا .

من از اول بارداریم خوندم سوره والعصر .

دیگه بچم خیلی بی صبر و ناآروم بود .‌پدرمونو دراورد .

تا حدی که کل فامیلا هم میگفتن خدا کمکت کنه .‌خیلی گریه شدید بی صبری و....   کلی زجرو عذاب کشیدیم .‌از دل دردشم نبود . نااروم بود 

همه اینا سوره والعصر و...  الکیه ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکیه بابا . من از اول بارداریم خوندم سوره والعصر . دیگه بچم خیلی بی صبر و ناآروم بود .‌پدرمونو در ...

😂😂😂😂بله آرومی ذاتیه.سوره رو برای آروم شدن دل خود آدم باید خوند.اگه با این عقیده بخونیم تازه بی اعتقاد میشیم.

😂😂😂😂بله آرومی ذاتیه.سوره رو برای آروم شدن دل خود آدم باید خوند.اگه با این عقیده بخونیم تازه بی ا ...

عه .‌پس چرا میگن برای بچه خوبه بعد به دنیا اومدنش اورم میشه :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به نظرم آرامش و استرس نداشتن مادر مهمه.واقعا کسایی که اطراف من بودن و اصلا حرص نمیخوردن و شخصیتشون آروم بود با اینکه مشکلات داشتن بچه های آرومی دارن

ممنون عزیزم یکی دیگه امروز می گیرم و میذارم اگه مثبت بود چند روز صبر می کنم میرم آزمایش.الان به شوهر ...

اره الان نگو بهش🙃😍حالتو خریدارم😀

من وقتی بی بی چک زدم مثبت شد نشستم گریه کردم ولی بخاطر ناراحت شدم ک باردارم،،خدا منو ببخشه🥺این حس تورت تجربه نکردم من

الکیه بابا . من از اول بارداریم خوندم سوره والعصر . دیگه بچم خیلی بی صبر و ناآروم بود .‌پدرمونو در ...

تندی و ترشی زیاد نباید خورد تو بارداری شما نخوردی ؟

وباید آرامش داشته باشی تا بچه آروم باشه

من که خودم خوندم بچه اول و سومم خیلی آروم بودن بچه دومم سرش نخوندم چون جنسیتش دوست داشتم چیز دیگه باشه که نشد خیلی منو اذیت کرد... و فامیلاهم میخونن بچه هاشون اینقدر آرومن ...

بچه شما حتما کولیک داشته 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

بچه ها من دیشب دو رکعت نماز حاجت خوندم برای امروز که بی بی چکم اگه خدا صلاح میدونه مثبت بشه.خیلی وقت بود نماز مستحبی نخونده بودم.اگه واقعا بارداریم مثبت باشه یعنی خدا صلاح دونسته.البته به کسی پیشنهاد نمیدم که مثلا نماز حاجت بخونه تا بشه.چون اصلا ربط به نماز حاجت من نداره.به خواستن واقعی من از خدا وصلاحش ربط داره.

اره الان نگو بهش🙃😍حالتو خریدارم😀 من وقتی بی بی چک زدم مثبت شد نشستم گریه کردم ولی بخاطر ناراحت ش ...

آخی عزیزم.... من برای اولی هم سه متر پریدم بالا از خوشحالی😂😂😂 

من الان یکسال بود برای تعیین جنسیت می رفتیم دکتر.حالا خدا کنه جنسیت دلخواهم بشه این همه منتظر موندم.

منم خوندم ولی بچه ام خیلی نا اروم بود تازه اسمشم گرفتم حلما یعنی صبور🤣🤣🤣

خدا بیشتر ب خودم صبر داد😃

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

تندی و ترشی زیاد نباید خورد تو بارداری شما نخوردی ؟ وباید آرامش داشته باشی تا بچه آروم باشه من ...

نه بابا . یه نفررو میدید حتی شدیدا گریه میگرد میترسید .

جیغ جیغو ام بود .

مادرشوهرم گاهی گریه میکرد .‌اخه نمیتونست ببینه بچمو .

تا اونا رو میدید گریه میکرد جیغ میزد. با اینکا کلی نوه متیجه داره مادرشوهرم .‌هیچکدومشون مثل بچه من نبودن . فقط یکیشون بود مثل بچه خودم .

اروم بودن کلا ژنتیکیه . 

خیلیا حتی قران نمیخونن صلوات هم نمیفرستن بچه هاشون آروم هستن خیلی 

آخی عزیزم.... من برای اولی هم سه متر پریدم بالا از خوشحالی😂😂😂  من الان یکسال بود برای تعیین ...

الهی آمین

امیدوارم که اول از همه سالم باشه بعدش هرچی دلتون میخاد باشه

اول دعا کن سالم باشه بچه

منم خوندم ولی بچه ام خیلی نا اروم بود تازه اسمشم گرفتم حلما یعنی صبور🤣🤣🤣 خدا بیشتر ب خودم صبر دا ...

من افسرده شده بودم . مامام نبود معلوم‌نمیشد چی میشد . بچمو نتونستم خودم بزرگ کنم :(   حال روحی خودم هم افتصاح بود . با اینکه در بارداری کلی قران و نماز خوندم ‌

من افسرده شده بودم . مامام نبود معلوم‌نمیشد چی میشد . بچمو نتونستم خودم بزرگ کنم :(   حال روحی ...

یه دوستای من سر بچه اش فقط آهنگ میذاشته و شاد بوده.قرآن هم میخونده برای دل خودش اما بیشتر آهنگ.الان یه بچه باهوش و شاد و با استعداد داره.با اینکه بازیگوشه اما حرف گوش کن.