2777
2789
عنوان

بچه ها الان بی بی چک گذاشتم

511 بازدید | 38 پست

دو روز مونده به پریودم.بی بی زدم.نمیدونم واقعا هاله است یا من چشمام اینطور می بینه.حس می کنم یه خط خیلی محو محو زده.شایدم توهم میزنم.مدیکور هم هست بی بی چکم.از مدیکور بهترم هست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره قشنگ دیده میشه

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

بارداری بهترین دوران زندگی هست گلم تبریک میگم بهت ان شاالله بسلامتی پشت سر بزاری این چند ماهو و بسلامتی بیاد بغلت 😍 💓💓

کتاب ریحانه بهشتی بخر بخون خیلی خوبه...

شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره...

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. واز گناه دوری کن .... غیبت ..تحمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشی💓💓

برای سرزبون دار شدن ... زبون گوسفند بخورین تو بارداری...

برای گردن کرفتن گوشت گردن خیلی خوبه و عدس ... من خوردم از همون موقع دنیا اومدن گردن میگرفتن اصلا گردنشون ول نبود

برای هوش روزی دوتا گردو بخور.. و سوره لقمان و ن والقلم 

کمبود ویتامین ب باعث ترسو شدن بچه میشه

مواردی که باعث پیش فعالی بچه میشود

_خوردن زیاد تخم بلدرچین .

_کندر فقط ماه سه خورده شود.

قرص امگا۳ بعد ماه هفت برای هوش خیلی خوبه ولی زیادش باعث پیش فعالی میشه .

✝خوردن زیاد کرفس در بارداری باعث صرع و تشنج در نوزاد میشه.

❎مصرف بادام زمینی و باقالا در بارداری باعث حساسیت میشود.

❇️خوردن زرشک  و گوجه در  بارداری توصیه نمیشود..

برای اینکه بچه باهوشی داشته باشی و خوش اخلاق گردو بخور وماهی  و سوره های بالارو هم بخون... و از استرس وناراحتی و خوردن غذاهای تند وترش دوری کن

از دست هرکسی هم چیزی گرفتی یا بیرون خواستی غذا بخوری بهش وتین بخون بعد بخور

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
بارداری بهترین دوران زندگی هست گلم تبریک میگم بهت ان شاالله بسلامتی پشت سر بزاری این چند ماهو و بسلا ...

خواندن سوره ولعصر موجب صبوری جنین میشود.

*برای رشد و سلامت جسمانی جنین سوره فجر .

*برای جلوگیری از سقط سوره حجرات.

*برای پاک دامنی فرزند دختر سوره نور.

*برای دانایی وعالم شدن سوره لقمان. ونون والقلم.

*برا ایمان سوره انبیا و مومنون.

*برا ژن خوب بگیره یاسین.

*برا روزی بعد نماز عشا سوره واقعه.

*برا اخلاق سوره مریم

اخلاق پسر سوره محمد

*زیبایی پسر سوره یوسف

زیبایی دختر یوسف و مریم

*صلوات حضرت فاطمه زهرا برای نگهداری جنین :

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

*روش فرستادن صلوات:

رو به قبله صلوات بفرستید

با احساس و توجه قلبی صلوات بفرستید

تا ۳ روز این صلوات را بفرستید

❇️*دعای آرامش در بارداری

ذکر ” ماشاءالله لا حَولَ وَ لا قوّهَ اِلّا باللهِ العَلِیَّ العظیم ” را با خضوع و توجه قلبی بخوانید.

دست خود را روی سینه خود بگذارید و چند بار آیه ۲۸ سوره رعد را بخوانید.

ذکر  < الذّینَ امَنوا و تَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِالله تَطمَئِنُ القلوب > یکی از تأثیرگذارترین دعاها برای آرامش در بارداری است.

خواندن سوره ولعصر موجب صبوری جنین میشود. *برای رشد و سلامت جسمانی جنین سوره فجر . *برای جلوگ ...

سوره های مؤثر برای مادر باردار و کودکش

1. سوره مبارکه فجر: پیامبر اکرم‌فرمود:اگر زن حامله، این سوره را بخواند، خداوند فرزند مبارکی به او عطا می‌کند.

2. سوره مبارکه حجرات: پیامبر(صلی الله علیه وآله) فرمود: هر که سورة حجرات را بخواند، برای حفظ جنینش از خطرها و سقط، موثر است. (3)

3. سوره مبارکه ذاریات: پیامبر اکرم‌فرمود:اگر سورة ذاریات همراه زن حامله باشد، در آسان وضع حمل نمودن، موثر است.(1) همچنین فرمود:اگر سورة ذاریات، بر زن حامله خوانده شود، حملش آسان می‌شود.(2)

4. در برخی از نوشته‌ها و جزوه‌ها درباره سفارش به زنان باردار آمده که تا چهار ماهگی 40 مرتبه سوره یس را بخوانید و کندور بخورید که برای هوش مفید است، مشهور است که کندور در زیاد شدن هوش کودک مؤثر است.

پیامبر اکرم ـ صلی الله علیه و آله ـ می‌فرماید: به زنان باردار خود کندور بخورانید که فرزند شما چون در شکم مادر با کندور تغذیه شود عقلش محکم می‌شود و اگر پسر باشد شجاع می‌شود. (4)

خواندن سوره توحید در تمام مراحل دوران بارداری بر نورانیت جنین مؤثر است اما خواندن آن در ماه دوم بارداری می تواند  تاثیر بیشتری بر نورانیت چهره جنین داشته باشد. ماه دوم بارداری ماه شکل گیری چهره و اعضای صورت جنین است و به همین علت است که تلاوت این سوره در این ماه می تواند تاثیر بیشتری بر نورانیت و زیبایی چهره جنین داشته باشد.

یکی از مواد غذایی مهم که مخصوصا در ماه دوم بارداری بر زیبایی و خوش آب و رنگ شدن جنین تاثیر دارد ، عناب است. خوردن عناب در دوران بارداری و حاملگی توصیه می گردد

سوره های مؤثر برای مادر باردار و کودکش 1. سوره مبارکه فجر: پیامبر اکرم‌فرمود:اگر زن حامله، این سوره ...

این دعا هارو هم تو حاملگی زیاد بخون بچت خوش روزی میشه 

مواظبت کن به خواندن:

لاحَوْلَ وَلاقُوَّهَ اِلاّ بِاللهِ تَوَکَّلْتُ عَلَی الْحَیِّ الَّذی لایَمُوتُ وَ اَلْحَمْدُللِهِ الَّذی لَمْ یَتَّخِذْ صاحِبَهً وَلا وَلَداً وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ شَریکٌ فِی الْمُلْکِ وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ وَلِیٌّ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرْهُ تَکْبیراً.

سوم: آن که بعد از هر نماز صبح بخواند این جملات را:

بِسْمِ اللهِ صَلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اُفَوِّضُ اَمْری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ قَوْقاهُ الله سَیِّآتِ ما مَکَرُوا اِلاَّ الَهِ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمینَ فَاسْتَجِبْنا لَهُ وَ نَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذلِکَ نُنْجیِ الْمُؤمِنینَ حَسْبُنا اللهَ وَ نِعْمَ الْوَکیلِ وَ انْقَلِبُوا بِنِعْمَهً مِنَ اللهِ وَ فَضْلٍ لَمْ یَمْسَسْهُمْ سُوءُ ماشاءَ‌اللهُ لا ماشاءَ لاحَوْلَ وَ لاقُوَّهَ اِلاّ بِاللهِ ماشاءَ اللهُ لا ماشاءَ النّاسَ ماشاءَ اللهُ اَنْ یَرَهُ النّاسَ حَسْبِیَ الرَّبُّ مِنَ الْمَرْبُوبینَ حَسْبِیَ الْخالِقُ مِنَ الْمَخْلُوقینَ حَسْبِیَ الرّازِقُ مِنَ الْمَرْزُوقینَ حَسْبِیَ اللهُ رَبُّ الْعالَمینَ حَسُبی مَنْ هُوَ حَسْبی مَنْ لَمْ یَزَلْ حَسْبی حَسْبی مَنْ کانَ مُنْذُ کُنْتَ حَسْبی حَسْبِیَ اللهُ لااِلهَ اِلاّ هُوَ عَلَیهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظیمِ وَ الْحَمْدُللِهِ رَبِّ الْعالَمینَ.

این دعا هارو هم تو حاملگی زیاد بخون بچت خوش روزی میشه   مواظبت کن به خواندن: لاحَوْل ...

بعضی توصیه کرده‌اند که دعای زیر را بعد از هر نماز واجب بخوانید و بعضی هم معتقدند که این دعا را به مدت ۹ روز و روزی ۱۴ مرتبه بخوانید:

«اَللّهُمَّ اِنّی اَسئَلُکَ بِحَقِ وَلیِّکَ مُحَمَّدِ بنِ عَلیِّ التَّقی الجَواد علیه السلام اِلّا جُدتَ به عَلیَّ مِن فَضلِکَ و تَفَضَّلتَ بِهِ عَلیَّ مِن وُسعِکَ وَ وَسَّعتَ بِهِ عَلیَّ مِن رِزقِکَ و اَغنَیتَنی بِحَلالِک عَن حَرامِک و بِفَضلِکَ عَمَّن سِواکَ و جَعَلتَ حاجَتی اِلَیکَ و قَضاءَها عَلَیکَ اِنَّک لِما تَشاءُ قَدیر»

👆👆👆👇👇👇❌❌❌

💠 #رزق_ثروت

🔸جهت افزایش و ازدیاد خیر و برکت در مال و رزق و روزی ،قبل از خفتن بخوانید

✨اللَّهُمَّ أَنْتَ الْأَوَّلُ فَلَا شَيْ‏ءَ قَبْلَكَ وَ أَنْتَ الْآخِرُ فَلَا شَيْ‏ءَ بَعْدَكَ‏ وَ أَنْتَ‏ الظَّاهِرُ فَلَا شَيْ‏ءَفَوْقَكَ وَ أَنْتَ الْبَاطِنُ فَلَا شَيْ‏ءَ دُونَكَ وَ أَنْتَ الْآخِرُ فَلَا شَيْ‏ءَ بَعْدَكَ اللَّهُمَّ رَبَّ السَّمَاوَاتِ السَّبْعِ وَ رَبَّ الْأَرَضِينَ السَّبْعِ وَ رَبَّ التَّوْرَاةِ وَ الْإِنْجِيلِ وَ الزَّبُورِ وَ الْفُرْقَانِ الْحَكِيمِ أَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّ كُلِّ دَابَّةٍ أَنْتَ آخِذٌ بِنَاصِيَتِهَا إِنَّكَ عَلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ✨

📚مصباح المتهجد ج 1 ص 122
📚 بحارالانوار ج 84 ص 177.

🌹🍃استاد یعقوبی قاینی(مدظله العالی):

🌹🍃برای افزایش رزق و روزی اگر دعای

✨اللهُمَّ یا سَبَبَ مَنْ لا سَبَبَ لَهْ یاسَبَبَ کُلَّ ذی سَبَبٍ یا مُسَبِّبَ الْاَسْبابِ مِنْ غَیْرِ سَبَبٍ صَلِّ علی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَغْنِنی بِحَلالِکَ عَنْ حَرامِکَ وَ بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِواکَ یا حَیُّ قَیّومُ وَ الحَمدُ للهِ رَبِّ العالَمینَ وَ صَلِّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطّاهِرینَ✨

🌷از امام جعفر صادق علیہ السلام روایت شدہ ڪہ فرمودند براے #طلب_رزق زیاد بگویید:

✍يا اللَّهُ يَا اللَّهُ يَا اللَّهُ أَسْأَلُكَ بِحَقِ‏ مَنْ‏ حَقُّهُ‏ عَلَيْكَ‏ عَظِيمٌ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ أَنْ تَرْزُقَنِي الْعَمَلَ بِمَا عَلَّمْتَنِي مِنْ مَعْرِفَةِ حَقِّكَ وَ أَنْ تَبْسُطَ عَلَيَّ مَا حَظَرْتَ مِنْ رِزْقِكَ‏.

📚عدة الداعے ص 276

#رفع_بيمارى_و_فقر

🎁حضرت رسول صلي الله عليه و آله دعاي زير را به يکي از اصحاب که مبتلا به ناخوشي و فقر بود آموختند، از برکت خواندن آن در اندک زماني بيماري و فقر او برطرف گرديد :

📿لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ، تَوَکَّلْتُ عَلَى الْحَىِّ الَّذى لا يَمُوتُ، وَ الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى لَمْ يَتَّخِذْ وَلَدًا، وَ لَمْ يَکُنْ لَهُ شَريکٌ فِى الْمُلْکِ، وَ لَمْ يَکُنْ لَهُ وَلِىٌّ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرْهُ تَکْبيرًا .📿

📚(الکافى: 2 / 551 ـ مفاتيح ، دعا وقت طلوع و غروب آفتاب / 22

من یکم تنبلی تخمدان دارم.ماه اول اقدامم که نگرفت ناامید شدم گفتم همین یه بچه رو بزرگ کنم.ولی بچه ام طفلک همش گله می کنه من تنهام.چرا تاوقتی جوونی واسم بچه نمیاری.

کاش اولا باردار باشم اگه بودم سالم باشه اگه سالم بود دختر باشه

وای واقعا؟اشکم دراومد.یه بی بی چک بیشتر نداشتم.یکی دیگه برم بگیرم.

من ۶ سال هر ماه استفاده کردم دریغ از یک ذره هاله کم رنگ ماهی که حامله بودم هاله انداخت

ان شاالله برای شماهم درست باشه و باردار باشی