2777
2789
عنوان

میشه همتون تشریف بیارین لطفا 🥺💔

112 بازدید | 3 پست

تنها ارزوم رفتنه میخام برم شهر دیگه سال دیگه کنکور دارم 1402 خستم از این شهر ادماش خستم میخام برم دیگع بریدم 😭😭حالا مامانم میگه من بخاطر تو زندگیمو ول نمیکنم برم ای خدا 😭😭😭💔💔💔💔💔چیکار کنم تنها انگیزم همینه اینم بگم خانوادم جورین که 

من هنوز با دوستام بیرون نرفتم حق حرف با پسرا ندارم 

توروخدا دعام کنید 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

مامانت کجا بره من متوجه نشدم ،شما ای دانشگاه قبول شدی که باید بری خوابگاه

ولی نظر من اینه فعلا ذهن خودت رو درگیر نکن فقط تمرکز کن رو قبولی وهدفت وتوجه به چیزای دیگه زندگیت نکن

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱
مامانت کجا بره من متوجه نشدم ،شما ای دانشگاه قبول شدی که باید بری خوابگاه ولی نظر من اینه فعلا ذهن ...

نه دیگه حتما بابد دنبال من باشن میگین بخونم بخدا اگه اینجوری کنن قید زندگیمو میزنم 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه حتما بابد دنبال من باشن میگین بخونم بخدا اگه اینجوری کنن قید زندگیمو میزنم 

عه دختر این چ حرفیه ،میزنم تو سرتا بگیر درستو بخون فکرو خیال الکی نکن چرا ذهنتو هنوز هیچی نشده درگیر میکنی تو بخون بعد که خواستی بری یه کاری میکنی دیگه خدا بزرگه

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱