2777
2789
عروسی داریم عروسی پسرعموم بعد زنش تُرکه تا ۱۰  روز عروسی داریم فردا ک عروسیه  بعدا پاتخت ...

خیلی خوش بگذره بهت عزیزم 😍 انشالا همیشه عروسی و خوشحالی باشه بچه ها خیلی حس خوبیه، 🧡💚🧡💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز پاشدم واسه خودم ی شلوار دوختم .(ی نیمچه خیاطم)بعد ناهار ی آش خوشمزه خوردم رفتم خونه مادرم رفیقم اومد کلی خندیدیم شبم همسرم اومد یکم گوشش درد میکرد ولی باهم اهنگ گوش دادیم چایی خوردیم فیلم دیدیم ک روحیش عوض کنم الانم بهترشد و خوابید وروز خوبی بود 🥰🥂

یه روز خیلی خوب. بعد یکماه، یک ماه و نیم تونستم عموم رو برای یه مسئله کاری متقاعد کنم. واقعا این سکوت چه تاثیری رو مردها داره، چیزی که من با کلی حرف و بگو مگو نتوستم به کرسی بنشونم،اما سکوت وصبر درستش کرد

خیلی خوش بگذره بهت عزیزم 😍 انشالا همیشه عروسی و خوشحالی باشه بچه ها خیلی حس خوبیه، 🧡💚🧡💚

عزیزی اره خیلی حس خوبیه انشالله شما هم مث 

ما زندگیتون سرشار از عروسی بشه

‌‌‌‌‌‌        ‌‌   
عروسی داریم عروسی پسرعموم بعد زنش تُرکه تا ۱۰  روز عروسی داریم فردا ک عروسیه  بعدا پاتخت ...

تا ۴ صبح چکارررر میکنید اخههعععع ؟؟؟؟؟؟ 

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
هیچی بی هدف  سالهاس دنبال هدفی میگردم اما پیداش نمیکنم  بی هدف افسرده زندگی میکنم&nbs ...

از اسمت مشخصه که دختر با اراده ای هستی.. وقتی خودت با پای خودت دنبال هدفت داری میری مشخصه که بالاخره پیداش میکنی عزیزم.. فقط تو که انقدر دوست داری به هدفت برسی چرا تسلیم میشی؟؟ ادامه دادن خیلی مهمه!! یکم دیگه ادامه بده لطفا. هیچ کس آینده رو ندیده عزیزم! 🌼☺️💙💛

هیچی بی هدف  سالهاس دنبال هدفی میگردم اما پیداش نمیکنم  بی هدف افسرده زندگی میکنم&nbs ...

سعی کن یه چیزی که بهش علاقه داری و فکر میکنی توش استعداد داری رو یاد بگیری این روزا کلی فیلم آموزشی رایگان تو اینترنت هست.

ببین مرد ها ک میرقصن یه جا زن ها هم یه جا میرقصن بعدا همه شام خوردن زنو مرد همه میرن میرقصن و همو نگ ...

هاااااا 😑😑😑😑 پس نمیخابید ؟؟ 

تالار مگه میزاره تا این وقت شب تو تالار بمونید ؟؟

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم)