2777
2789
هاااااا 😑😑😑😑 پس نمیخابید ؟؟  تالار مگه میزاره تا این وقت شب تو تالار بمونید ؟؟

تو تالار نه ک یه طبیعتی مثلا بزرگ باشه حالا جالب اینجاس از ۸ عصر شروع و ۴ عصر تموم میشه بعد فردا ساعت ۱۰ عروس درمیاد با داماد و کمرشو میبینن تا شب باز بزن و بکوب

‌‌‌‌‌‌        ‌‌   
تو تالار نه ک یه طبیعتی مثلا بزرگ باشه حالا جالب اینجاس از ۸ عصر شروع و ۴ عصر تموم میشه بعد فردا ساع ...

کدوم استاتی چه جالب منم دلم خاست 

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اسمت مشخصه که دختر با اراده ای هستی.. وقتی خودت با پای خودت دنبال هدفت داری میری مشخصه که بالاخره ...

اره عزیزم‌.‌اما من بی هدفم . یه ۴ ساله که دچار بی هدفی و افسردگی شدم . دنبالش گشتم پیدا نکردم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سعی کن یه چیزی که بهش علاقه داری و فکر میکنی توش استعداد داری رو یاد بگیری این روزا کلی فیلم آموزشی ...

خب به هیچی علاقه ندارم . هیچ هنری خوشم نمیاد .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب به هیچی علاقه ندارم . هیچ هنری خوشم نمیاد .

واقعا؟🙄🤔

شمع سازی، سرمه دوزی،نقاشی رو سفال، فتوشاپ، برنامه های کامپیوتری

الان تو سایت ها کلی کار پروژه ای دورکاری هست. مثلا پروژه تایپ میگیری تعداد صفحات مشخص با قیمت مشخص

هم از بیکاری درمیای هم درآمد داری

کلی کارای ساده اینجوری هست

واقعا؟🙄🤔 شمع سازی، سرمه دوزی،نقاشی رو سفال، فتوشاپ، برنامه های کامپیوتری الان تو سایت ها کلی کار ...

از اینا کلا بدم میاد اح اح . اینا چی هستن ؟‌یه جا بشین کار کن . بیشتر افسرده میشم . 

از اینا کلا بدم میاد اح اح . اینا چی هستن ؟‌یه جا بشین کار کن . بیشتر افسرده میشم . 

به نظر من بیکاری شروع همه بیماری های روحی و جسمیه. حالا هرکسی با یه جور کار حال میکنه، یکی کار فنی، یکی کار محاسباتی، یکی هم کار هنری

ببین حالت با چه کاری خوب میشه

من خودم با اینکه مشکل مالی ندارم ولی برای رشد خودم و جلوگیری از حس پوچی، کسالت و افسردگی کارمیکنم

به نظر من بیکاری شروع همه بیماری های روحی و جسمیه. حالا هرکسی با یه جور کار حال میکنه، یکی کار فنی، ...

من فقط با درس و ادامه تحصیل حالم بهتر میشد .

اما نشد برم . 

بقیه دشته ها به درد نخورن .

پزشکی هم میخوام اما شهر دورتره . باید بمونم خوابگاه . بچه کوچیک ۲ ساله دارم :( 

بقیه چیزا برام مهم نیست و خوشم نمیاد علاقه ندارم‌

من فقط با درس و ادامه تحصیل حالم بهتر میشد . اما نشد برم .  بقیه دشته ها به درد نخورن . پزشک ...

چه حیف

ببین میدونم چه حالی داری ولی چون یکی نشد نگو یا این یا هیچی

یه جایگزین براش بزار

من حودم کرج میشینم، برای تخصص من کلی کار خوب تو تهران هست که هم شرایط کاریش خیلی خوبه و هم درآمد های خیلی بهتری نسبت به کرج داره، دوماه و نیم تو یه کلینیک زیبیایی خیلی بزرگ تو تهران مشغول به کار شدم، طراح گرافیکشون بودم، ولی دیدم نمیشه بدنم نمیکشه، تو ۲۴ ساعت کلا ۶ ساعت میخوابیدم، خیلی حس بدیه بخوای یه کاریو بکنی ولی بدنت همراهیت نکنه، مخصوصا اگه آرزوهای بزرگ داشته باشی

باهاش کنار اومدم الان دارم تو شهر خودم کار میکنم 

ولی بازم هرسری دوباره به سرم میزنه برم تهران کار کنم، ولی به خودم یاذاوری میکنم اون روزای سخت رو 

به جاش الان دارم تلاش میکنم تخصصم رو بالا ببرم

وای چقدر حرف زدم😄

چه حیف ببین میدونم چه حالی داری ولی چون یکی نشد نگو یا این یا هیچی یه جایگزین براش بزار من حودم ک ...

مرسی  از حرفات .موفق باشی .

از ارایشگری خوشم نمیاد کلا .‌حوصلمم نمیکشه برم بشینم ارایشگاه . عصبی میشم . در عروسیم رفتم به ارایشگرم گفتم ساده ارایش کن تموم شه بره .

همش به علت افسردگیمه که دارم :(

مرسی  از حرفات .موفق باشی . از ارایشگری خوشم نمیاد کلا .‌حوصلمم نمیکشه برم بشینم ارایشگاه . عص ...

ان شاءالله که روزهای خوبی پیش روت باشه

یه چیز پیدا کن که حالت باهاش خوب باشه فرقی نمیکنه چی باشه

ان شاءالله که روزهای خوبی پیش روت باشه یه چیز پیدا کن که حالت باهاش خوب باشه فرقی نمیکنه چی باشه

مرسی ۴ ساله پیدا نکردم . بقیش رو از کجا پیدا کنم ؟‌

کلی مشاوره و روانشناس هم رفتم . هیچی به هیچی .

مرسی ۴ ساله پیدا نکردم . بقیش رو از کجا پیدا کنم ؟‌ کلی مشاوره و روانشناس هم رفتم . هیچی به هیچی .

مشاور خیلی کمک خوبیه ولی تا خودت نخوای به خودت کمک کنی هیچ چیزی درست نمیشه

از یه جایی به بعد باید بگی دیگه بسته، دستت رو بزاری رو زانوت بلندشی

تو اینجورچیزا هیچ کسی نمیتونه کمکت کنه، نه پدر و مادر نه دوست نه همسر فقط خودت تنهایی

این تنهایی رو بارها به چشم دیدم اینجورموقع ها فقط خداست که بغلت میکنه 

مشاور خیلی کمک خوبیه ولی تا خودت نخوای به خودت کمک کنی هیچ چیزی درست نمیشه از یه جایی به بعد باید ب ...

خدا کنه خدا خودش بغلم کنه .‌عمرم رفت