2777
2789
عنوان

بابام😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 59 پست
😐😐  عجب منحرفیه  من بود جنگ را مینداختم

همه جا از من بدتر هستیاا😂😂

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من انقد از این چیزا شنیدم که اصلا خوشم از بغل و روبوسی و دست دادن نمیاد... نهایت عید به عید ببوسم 

خانواده شوهرم باهمه دست میدن من دوست ندارم اونا هم نمونه بی احترامی میدونن 

خب دوست ندارم زوره؟! 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

سلام من پدر شوهرم چندبار اینکارو با من کرده.میترسم به شوهرم بگم

بگو به نظرم 

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

من متنفرم از اینکه ی مرد زیاد بهم خیره بشه یا دستش بهم بخوره جایی ک نباید بخوره حتی تصورشم عذاب اوره

ولی حساس نباش بنظرم بیشتر دلتنگت بوده

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
سلام من پدر شوهرم چندبار اینکارو با من کرده.میترسم به شوهرم بگم

وای منم پدر شوهرم وقتی شلوار پامه هی نگاه اونجام می‌کنه .. دیگه یا دامن میپوشم جلوش یا لباس بلند 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
نبخدا

یه خانومه اومده بود آرایشگاه ... گوشیش زنگ خورد .. بعد آرایشگره گفت کی بود گفت بابام گفت سری برم خونه ... گفت چیکار داره مگه ... گفت مامانم رفته بیرون ... زن مطلقه هم که کنتر نمیندازه که  ...مطلقه بود آخه... گوشه چشمش اشک بود ... 

خیلی بد بود هیچ وقت یادم نمیره حرفشو 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
یه خانومه اومده بود آرایشگاه ... گوشیش زنگ خورد .. بعد آرایشگره گفت کی بود گفت بابام گفت سری برم خون ...

متوجه نشدم. یعنی چی کنتور نمیندازه؟ پس اشکش واسه چی بود؟

یوقتایی یه گوشه از دنیاتون رو قایم کنید و پیش خودتون نگهش دارید👌                                                                                  یه فیلم‌هایی رو تنهایی نگاه کنید❣                                           یه آهنگایی رو تنهایی گوش کنید❣                                         یه خیابونهایی رو تنهایی قدم بزنید ❣                                        "شاید بعدها لازم بشه آدم توی گوشه هایی از زندگیش باشه که اون رو یاد هیچکس نندازه...🦋"
متوجه نشدم. یعنی چی کنتور نمیندازه؟ پس اشکش واسه چی بود؟

ینی هرکی بیاد باهاش س..ک ..س کنه حتی باباش ... کنتر نمیندازه کسی متوجه بشه 

یه خانومه اومده بود آرایشگاه ... گوشیش زنگ خورد .. بعد آرایشگره گفت کی بود گفت بابام گفت سری برم خون ...

یعنی باباش گفته تنهام بیا خونه رابطه داشته باشیم؟😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰