منم دو سال پیش زاج گذاشتم وای خوب نشدم،چقدر زاج گذاشتید؟؟عسلم قبلا استفاده کردم اونم فایده نداشت،شما ...
من درد لگن و رابطه دردناک داشتم همراه با سوزش یک شب زاج اندازه نخود با اپلیکاتور تا ته رحم گذاشتم فردا شبش عسل با روغن زیتون گذاشتم و در طول روز هر روز تو تشت آب سرکه و نمک مینشستم یک ربع و بعداز یک هفته کپسول لاکتو واژ به مدت 1۴ شب . راستی قبل از این دستور به مدت ده شب هم سنگ نمک هر شب ته رحم گذاشتم واقعا عالی بود تمام عفونت و آب اضافی رحم رو کشید بیرون . عزیزم این دستور کامل که طب سنتی به من گفت برای عفونت لگن و خارش و سوزش واژن
من درد لگن و رابطه دردناک داشتم همراه با سوزش یک شب زاج اندازه نخود با اپلیکاتور تا ته رحم گذاشتم فر ...
ممنون عزیزم،من واقعا خسته شدم چندین سال درگیرم، یبارم عفونت ب لگنم زد بستری شدم ولی همچنان عفونت دارم،خداکنه جواب بده اینا، هرچی امتحان کردم بی فایده بود، سنگ نمک چی هست عزیزم؟ از کجا گرفتید؟ عسلم قبلا استفاده کردم بعد چهار روز سوزش و خارش شدید میگرفتم،
من درد لگن و رابطه دردناک داشتم همراه با سوزش یک شب زاج اندازه نخود با اپلیکاتور تا ته رحم گذاشتم فر ...
عزیزم چقدر اب و چقدر سرکه ونمک بود مقدارش؟
كاش حداقل جايي ك حتي اسم همو درست نميدونيم و همه چيش مجازيِ ب هم احترام بزاريم و واقعا وقت نصيحت و راه حل همون چيزي رو بگيم ك درست ترين از نظرمون💕 "كاش ميتونستم قلبم ك از پژمردن اين همه جوون پراز درد نشون بدم كاش ميتونستم داد بزنم و صدام همه بشنون"بچه ها بسه😔🖤تمومش كنيد شما حيفيد من دارم دق ميكنم از پرپر شدنتون🕊️اين دنيا جاي بردن نيست شما خيلي بي گناهيد و با اين دستاي خاليتون و قلب شجاع و پاكتون داغي رو دلمون گذاشتيد ك تا ابد عذادارتون و فراموشتون نخواهد كرد🖤