2777
2789
عنوان

عفونت لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 23428 بازدید | 101 پست

مامان یکی از دوستام این مشکل داشت و من دکتر مامان خودمو آقای دکتر کاوه قرنی زاده معرفی کردم. خیلی دکتر حرفه ای و با تجربه ای هستن. مامان خودم که عمل تعویض لگن انجام دادن و واقعا از نتیجه عمل راضی هستن.
من شماره تماس دکتر برات میزارم

۰۲۱۲۲۴۰۶۷۶۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی منم عفونت لگن دارم و عفونت مکرر واژن خستم دکتر دوتا آمپول سفتر نوشت برام یکیشو امروز زدم یکیشم فردا میزنم شما چطورین الان خوب شدین اگ‌ خوب شدین چطوری 

سلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی منم عفونت لگن دارم و عفونت مکرر واژن خستم دکتر دوتا آمپول سفتر نوشت ...

سلان فدات 

منم ۶ تا سفتر هز ۱۲ ساعت میرفتم وصل میکردم 

کمتر شد 

ولی هنو هس🤦‍♀️

من عفونت قارچیم انقدر کلیترومازول استفاده کردم بهش حساس شده اصلا خوب نمیشه 😭 الان دیگ رو اوردم به ع ...

اره بعد ی مدت 

فلوکونازول و مترونیدازول 

نمیدونم اخه عنبر نسا تعریف می‌کنند ولی خب من تا حالا امتحان نکردم فک میکنم بدتر میشه 

اره بعد ی مدت  فلوکونازول و مترونیدازول  نمیدونم اخه عنبر نسا تعریف می‌کنند ولی خب من تا ...

فلوکنازول چند مدت استفاده کردی کلیترومازول خوبت میکنه !؟ من اونم حتی ارومم نمیکنه قبلنا اروم میکرد اما الان اصلا سونو گرافی دادی !؟

فلوکنازول چند مدت استفاده کردی کلیترومازول خوبت میکنه !؟ من اونم حتی ارومم نمیکنه قبلنا اروم میکرد ا ...

یعنی الان جوریم میخوام به دکترم بگم منو بستری کنه راحت بشم میگن بستری بشی بهتر میشی