2777
2789
من نمیدونسم اینطوریم میشه کلا حالمم بد بود الان نمیدونم پرونده هه هنوز هست یا ن  ولی کلا مسخر ...

اگه پلیس نیومد که مشکلی نیست.بار اول مامانم اینا تا دیدن میخوان پلیس بیارن فراریم دادن😃😃بار دومم تهران بودیم بیمارستان پذیرش نمیکرد میگفت باید ببری بیمارستانی که مخصوص اوناییه که خودکشی میکنن شوهرم پول داد معدم رو شستشو داد بعدم رفتم خونه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول و شغل دولتی هم واست مهم نیست پول نباشه از گشنگی میمیری اگه پرونده داشته باشی همه اینا پررررر

نه... 

نه شغل دولتی میخوام، نه پول. 

البته اینم گفتم که نمیخوام خودکشی کنم

ولی چرا همه به جا اینکه جواب بدن میان منصرف کنن آدمو :/ 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
از چی خجالت کشیدی؟  از ابنکه انتخاب کردی که توی این دنیا نباشی؟  اونا باید خجالت بکشن که ...

میدونم عزیزم

میفهممت

تازه قصد من واقعا این بود که بمیرم و رسما به زور کشیدنم بیرون از اون دنیا

منم مثل تو یروز خسته شدم

هنوزم دارم میجنگم.هنوزم موفق نشدم 

اما ناچارم زنده بمونم.دلم میخواد حداقل درحالی که شاد هستم و به آرزوهام رسیدم بمیرم

نه شکست خورده و با دل پر غصه❤

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
نه...  نه شغل دولتی میخوام، نه پول.  البته اینم گفتم که نمیخوام خودکشی کنم ولی چرا همه ...

چون کارت اشتباه که منصرف میکنن عزیزم درسته زندگی سخته ولی بعضی وقتا قشنگه انسان فقط یه بار می‌تونه زندگی کنه ازش لذت ببر

....
میدونم عزیزم میفهممت تازه قصد من واقعا این بود که بمیرم و رسما به زور کشیدنم بیرون از اون دنیا من ...

ایشالا که میرسی به چیزی که میخوای :) 

ینی همیشه اینطوریه؟ ممکن نیس ی اداره ای سابقتو‌نگیره اژ بیمارستانی چیژی ؟

نه عزیزم

حتما سابقه میگیرن

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
چون کارت اشتباه که منصرف میکنن عزیزم درسته زندگی سخته ولی بعضی وقتا قشنگه انسان فقط یه بار می‌تونه ز ...

نه میخوام خودکشی کنم نه لذت ببرم

درک کنین :/

ایشالا که میرسی به چیزی که میخوای :) 

عشق منی توام همینطور

نه...  نه شغل دولتی میخوام، نه پول.  البته اینم گفتم که نمیخوام خودکشی کنم ولی چرا همه ...

من زمانی که خودکشی کردم اصلا خجالت نکشیدم از ادما .ولی واقعا حس بدیه الان اگه زندگیمم سیاه بشه خودکشی نمیکنم میدونی همیشه میگن وقتی خودکشی میکنی ایمانت کمه و...اما هیچ وقت درک نمیکردم.ولی خدا رو شکر این اواخر واقعا میدونم اگه صبر کن خدا کمکم میکنه