2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خود بیمازستانت سابقتو‌گرفتن؟ چطوری فهمیدن اصن بوده اخه. من ب مشکل نخوردم تالا قرارم هس استخدام ش ...

عزیزم پرونده برات تشکیل میدن و برای من حتی پلیس هم اومد😑یادآوریشم خجالت آوره...

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
بری بیمارستان پرونده تشکیل میدن واست بعد با ی تحقیق میشه فهمید سابقه خودکشی داری ها از من گفتن 

راستش و بخوای واسم مهم نیست بقیه چه فکری میکنن

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
ای وای 👍🏻😐  کدوم شهری  کاش حداقل واس من اینطوری نشه نمیدونم والا.

ایلام

انشالله هرچی خیره گلم

من بخاطر این مسئله هیچوقت نمیتونم استخدام دولت بشم

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
من دوبار خودکشی کردم هر دو بارم خانوادم پول دادن پردنده تشکیل ندادن

من نمیدونسم اینطوریم میشه

کلا حالمم بد بود الان نمیدونم پرونده هه هنوز هست یا ن 

ولی کلا مسخرس ک سوابق اینطوری واسه ی نفرو بخان ب روش بیازن.

من دوبار خودکشی کردم هر دو بارم خانوادم پول دادن پردنده تشکیل ندادن

اینم خوبه🙂❤

عزیزم پرونده برات تشکیل میدن و برای من حتی پلیس هم اومد😑یادآوریشم خجالت آوره...

از چی خجالت کشیدی؟ 

از ابنکه انتخاب کردی که توی این دنیا نباشی؟ 

اونا باید خجالت بکشن که به جای درمان، اومدن چنین سوالایی میپرسن و چنین پرونده هایی تشکیل میدن. 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

عزیزم اسمش روشه خود،کشی  یعنی چییی؟؟؟

یعنی اینکه خودتو بکشی 

بعد تو اومدی میگی خودکشی کنم ولی نمیرم 😐😂

تو میخوای به خودت آسیب برسونی که اونم هزار تا راه داره یکیشو به انتخاب خودتت انجام بده 😏😶😂🙋🏻‍♀️

پول و شغل دولتی هم واست مهم نیست پول نباشه از گشنگی میمیری اگه پرونده داشته باشی همه اینا پررررر

ینی همیشه اینطوریه؟

ممکن نیس ی اداره ای سابقتو‌نگیره اژ بیمارستانی چیژی ؟