lonely__girl مدیر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان هست آیا؟! | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 17 پست کسیو دارین که با همه وجود حس کنین که خودتون و حالتون براش مهمه؟ 🙃💔 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/07/07 | 17:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 هعی حرف دلمو زدی هیچ جا شانس ندارم بعضی وقتا میگم نکنه طلسم شده باشم اخه هیچ کجا دوست داشتنی نیستم ه ... بیخیال بابا همه دوست داشتنا موقتهانگار هیچی همیشگی نیستکاش میتونستیم خودمون اونقدر خودمونو دوست داشته باشیم که رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
مراهزارامیداست عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 3868 بیخیال بابا همه دوست داشتنا موقته انگار هیچی همیشگی نیست کاش میتونستیم خودمون اونقدر خودمونو دوست ... متاسفانه خودمم از خودم متنفرم بعضی وقتا با خودم میگم من خودمم از خودم بدم میاد از دیگران چه انتظاری دارم ....
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 متاسفانه خودمم از خودم متنفرم بعضی وقتا با خودم میگم من خودمم از خودم بدم میاد از دیگران چه انتظاری ... اوهوم واقعا آه زندگی رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)