2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

به گمانم، ارزشمندترین دارایی زندگی آدمیزاد، همین انسانهای اطرافش هستند❤️❤️❤️❤️پس قدرشونو بدونیم💖💖واسه دوستی ، بهم درخواست بدین، من جرات ندارم به خانمها درخواست بدم، زمونه بدی شده، تعبیر بد میکنن😔😔😔
درد گردن و بازو 

من وقتی راه میرم یا یکم میشینم گردن و پشت سر و بعضی وقتا پشتم درد میگیره ...باید حتما سریع دراز بکشم اما موقع استراحت خوبم و هیچ مشکلی ندارم فقط پشتم یکم درد میگیره بنظرتو ن دیسکه؟

شما دردش چه جوریه 

من خداروشکر الان خیلی بهتر شدم فکر میکردم نیاز به جراحی باشه اما بدون جراحی خوب شدم

به گمانم، ارزشمندترین دارایی زندگی آدمیزاد، همین انسانهای اطرافش هستند❤️❤️❤️❤️پس قدرشونو بدونیم💖💖واسه دوستی ، بهم درخواست بدین، من جرات ندارم به خانمها درخواست بدم، زمونه بدی شده، تعبیر بد میکنن😔😔😔
من وقتی راه میرم یا یکم میشینم گردن و پشت سر و بعضی وقتا پشتم درد میگیره ...باید حتما سریع دراز بکشم ...

حتما زود برید دکتر مثل من پشت گوش نندازید، من آرتروز دا‌شتم، تبدیل به دیسک شد

من خداروشکر الان خیلی بهتر شدم فکر میکردم نیاز به جراحی باشه اما بدون جراحی خوب شدم

واقعا درد بدیه. من پنج ساله درگیرم این اواخر دردم بیشتر شده. منم باید دراز بکشم وگرنه زیاد نمی تونم سرمو نگه دارم.  خیلی  طب سوزنی رفتم فرقی نکرده. شما چجوری خوب شدید

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
علاعمش چیه فکر کنم منم داشته باشم

درد گردن و شانه ها و دستها

من وقتی راه میرم یا یکم میشینم گردن و پشت سر و بعضی وقتا پشتم درد میگیره ...باید حتما سریع دراز بکشم ...

باید ام از ای بدید نمیشه قطعی گفت.   شاید هم دیسک باشه اگر خفیف باشه میتونی با فیزیوتراپی و گردنبد و دارو کنترل کنی 

[QUOTE=253280828]حتما زود برید دکتر مثل من پشت گوش نندازید، من آرتروز دا‌شتم، تبدیل به دیسک  عزیزم ایشالله شمام زودتر خوب بشین ...چندوقته تو زندگیم خیلی تحت فشارم فکر میکنم شاید از اونه

واقعا درد بدیه. من پنج ساله درگیرم این اواخر دردم بیشتر شده. منم باید دراز بکشم وگرنه زیاد نمی تونم ...

عمل جراحی هم جواب نمیده، کایروپراکتیک خیلی خوبه من یه کلینیک میرفتم که از فیزیوتراپی کایرو و اوزون با هم نتیجه گرفتم

عمل جراحی هم جواب نمیده، کایروپراکتیک خیلی خوبه من یه کلینیک میرفتم که از فیزیوتراپی کایرو و اوزون با هم نتیجه گرفتم ...

ده تا دکتر بیشتر رفتم میگن شدید نیستم.  میشه بگید شما کجا رفتید؟