به گمانم، ارزشمندترین دارایی زندگی آدمیزاد، همین انسانهای اطرافش هستند❤️❤️❤️❤️پس قدرشونو بدونیم💖💖واسه دوستی ، بهم درخواست بدین، من جرات ندارم به خانمها درخواست بدم، زمونه بدی شده، تعبیر بد میکنن😔😔😔
من وقتی راه میرم یا یکم میشینم گردن و پشت سر و بعضی وقتا پشتم درد میگیره ...باید حتما سریع دراز بکشم اما موقع استراحت خوبم و هیچ مشکلی ندارم فقط پشتم یکم درد میگیره بنظرتو ن دیسکه؟
من خداروشکر الان خیلی بهتر شدم فکر میکردم نیاز به جراحی باشه اما بدون جراحی خوب شدم
به گمانم، ارزشمندترین دارایی زندگی آدمیزاد، همین انسانهای اطرافش هستند❤️❤️❤️❤️پس قدرشونو بدونیم💖💖واسه دوستی ، بهم درخواست بدین، من جرات ندارم به خانمها درخواست بدم، زمونه بدی شده، تعبیر بد میکنن😔😔😔
من وقتی راه میرم یا یکم میشینم گردن و پشت سر و بعضی وقتا پشتم درد میگیره ...باید حتما سریع دراز بکشم ...
حتما زود برید دکتر مثل من پشت گوش نندازید، من آرتروز داشتم، تبدیل به دیسک شد
[QUOTE=253280828]حتما زود برید دکتر مثل من پشت گوش نندازید، من آرتروز داشتم، تبدیل به دیسک عزیزم ایشالله شمام زودتر خوب بشین ...چندوقته تو زندگیم خیلی تحت فشارم فکر میکنم شاید از اونه
واقعا درد بدیه. من پنج ساله درگیرم این اواخر دردم بیشتر شده. منم باید دراز بکشم وگرنه زیاد نمی تونم ...
عمل جراحی هم جواب نمیده، کایروپراکتیک خیلی خوبه من یه کلینیک میرفتم که از فیزیوتراپی کایرو و اوزون با هم نتیجه گرفتم