2777
2789

من حقیقتش به دعا نویس اعتقادی نداشتم تا اینکه دوستم دوبار ای وی اف کرد نتیجه نداد رفت پیش دعا نویس گفته بود یکماه دیگه نتیجه میگیری سر یکماه باردار شد ولی نه شمارش داد نه ادرس  از حسادت 😕

عزیزم خودت و اسیر این چیزا نکن 

من که دوسه سال پیش کلی پول دعا نویس دادم 

نه که فکر کنی اعتقادی دارم یا چیزی...

اصلا انگار دیوونه شده بودم که این همه پولو بریزم تو شکم یه احمق از خدا بی خبر .یه زبونی داشت خانومه قشنگ خرت می کرد من که خیلی پشیمونم خیلیییییی

بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترعمم ۹سال باردار نمیشد ۱۱سال بود ازدواج کرده بودبعد دکتر هرچی رقت فایده نداشت یه دعانویس طرف اقاسیدصالح گفت اون براش دعابنویسه قبلشم هزارتا دعانویس رفت فایده نداشت قراربود ماه بعد بره برا رحم جایگزین باطرفم هماهنگ کرده بودن که رفت ازمایش داد باردار بود خودش گف من رفتم دعانویس ک این رحم جایگزینه جواب بده ولی خودش باردار شد ۹۰ قراربود بده به طرف دادوسایل سیسمونی تا ۵سالگیشو خرید کرد الان بچش ۲ماهشه