2777
2789

دخترم چند روز دیگه دو ماهش میشه . فقط به سمت چپ میخابه . گردنشو همش اون سمت میزاره. اضلا سمت دیگه میزارم راحت نیست. گریه میکنه . سرش دنیا اومد گرد و یه دست و خشگل بود. الان اون سمت سرش پخت شده🥺 کلش از بالا کج نشون میده . بالش فرمدهی هم از همون اول گرقتم . نشد زیاد استفاده کنم. چون همش میزارم رو پام تو تشک گارد دار ، تکون میدم . وگرنه گریه میکنه . سرش درست میشه ؟؟ یا میمونه؟؟شوهرم میگه نیاز تیست کاری کنیم خودش درست میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال پسر منم همینطور شد از سه ماهگی فهمیدم به ور دیگه میخابوندمش الان ۶ ماهشه بهتر شده اما هنوز گرد نشده به متخصص و فوق تخصص هم نشون دادم گفتن خوب میشه مشکلی نیست منم اولش نگران بودم دیگه اونا گفتن من چی بگم دیگه حتما خوب میشه

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 
درست میشه یعنی؟

آره عزیزم چرانشه نمیدونم نوزادهایی که حاصل زایمان طبیعی دیدی یانه یه سریاشون که تایم طولانی توکانال زایمان هم گیرمیکنند سرشون فرم میگیره،سرکوچولوت روآروم ماساژ بده با روغن مخصوص بغلش کن راه برو اگر سمت دیگه اجازه نمیده سرش باشع باید عادت کنه یه چندروزی اذیتت میکنه اما عادت میکنه

فایده ای داره به اون سمت میخابونین؟

هنوز شش ماهشه امید دارم گرد بشه الیته الان دیگه خودش روی شکم میخابه و فشار از روی کله اش برداشته شده حتما بهتر میشه با

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت