2777
2789

سلام خانم ها من جز اینجا جایی ندارم کمکم کنین  مامانم اصلا سیاست نداره  حرفای بی فکر میزنه الان حدود چندساله با ینفرم اومدن خواستگاریم  امشب مامانش زنگ زده بگه‌ جوابتون چیه میگه دختر من توقعاتش زیاده … بعد مامانش میگه بیایم خرج ببریم درمورد مهریه حرف بزنیم مامانم میگه مگه خررره ک بیاید خرج ببرید برید مامان اون خیلی مادبانه حرف میزد من داشتم اب میشدم از دست مامانم  بعدش پسره زنگ زد اعصابش خورد  من چیکار کنم چی بگم دارم میمرم از دست کاراش حرفاش بازم دلم براش میسوزه  بفکر ابرو مانیست بلد نیست هیچ حرف بزنه شما بگید من چه خاکی بسرم بریزم چی بگم چجوری گندشو جم کنم 

خب ب اقا پسر بشین دوتایی سنگاتونو وابکنید

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
خب ب اقا پسر بشین دوتایی سنگاتونو وابکنید

با مامانم چیکار کنم از بس حرف بیجا میزنه یکاری کرده شوهر خواهرم یساله خونمون پاشو نذاشته نمیگه دخترم با اون زندگی میکنه زندگیش خراب نشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مامانم چیکار کنم از بس حرف بیجا میزنه یکاری کرده شوهر خواهرم یساله خونمون پاشو نذاشته نمیگه دخترم ...

درسته کار مامان واقعا اشتباس عزیزدلم

بشین اول با مامان صحبت کن بگو مامان این صحبتها اصلا به نفع من نیس ضررمه

نه باید سخت بگیری نه وا بدی 

اینارو به مامان بگو شاید فک میکنن اگه بالانبرنت اعتبارت میشکنه

اروم باهاشون صحبت کن بگو من حق وحقوقمو به اقا پسر میگم

بزار خیالشون راحت شه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

آخی عزیزم واقعا خیلی بده  آدم اصلا روشم نمیشه این مشکل و خودش به مادرش گوشزد کنه به نظرم بهترین کار اینه با پدرتون درمیان بزارید ایشونم با مامانتو صحبت کنن و سر بسته براشون توضیح بدن .اگرم خودتون رابطتون با خواستگارتون اوکی و در حد یه که بتونید راحت باهاش حرف بزنید بهشون توضیح بدید شرایط و و بگید که سعی دارید مادرتونو مطلع کنید و از این کارهاشون راضی نیستید.

آخی عزیزم واقعا خیلی بده  آدم اصلا روشم نمیشه این مشکل و خودش به مادرش گوشزد کنه به نظرم بهترین ...

چی بگم ی عمره داریم بش میگم  اوووو دیگه زبونم مو دراورد ازبس حرف بیجا زد میگم مامان توروخدا تورو ارواح پدرت یجا میریم اصلاااا حرف نزن لال باش