2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

1426 بازدید | 23 پست

با سلام و شب بخیر.

جسارتا بنده آقا هستم و یک مشورت از شما داشتم

پیشاپیش از همه حاضرین تشکر و سپاس رو دارم.

بنده حدود 2سالی هستش که جدا شدم و حاصل 9 سال زندگیمتاهلی بنده یک دختر هستش که فعلا در حضانت مادرش هستش و بنده هم مشکلی برای برگشت دخترم به خودم رو ندارم و با توجه به اینکه بنده و خانم سابقم با هم دچار تعارضاتی بودیم ولی همچنان بنده ایشون رو دوست دارم و به شخصه قریب به 8 مرحله بهشون درخواست رجوع دادم(بخصوص بخاطر دخرمون) و نپذیرفتن

سوال بنده از حضار محترم این هستش که به نظر شما راه امیدی برای رجوع وجود داره یا خیر؟

تشکر از شما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا سلام برادر

دوما حال شما

سوما ببینید تعارضات شما در چ چیزهای بوده و قابل حل شدن هست یاخیر

و چهارمن اگرمایل بودید لطف بفرماید راجب وجه اختلافات ک راهنمایی بفرمایم بادوستان محترم..

و من الله توفیق✌🏻🙊

مشکلتون چی بوده ؟ چرا خانمتون راضی نمیشه ؟ کاش بازم تلاش کنید اگه بشه دوباره برگردید بهم  خیلی خوبه

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

هیچی غیرممکن نیست

ولی ببینید همسرتون چرا رفته ریشه یابی کنید و مشکلو حل کنید شاید برگشت

دست از تلاش برندارید...اگر تقصیر شما بوده ولی اگر تقصیر همسرتون بوده مطمئن باشید شاید برگرده بازم به طلاق کشیده شه دیدم ک میگم تازه اونا فکنم دوتا دختر داشتن

ولی تلاشتونو بکنید دخترتون گناه داره هم پدر میخواد هم مادر

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بعید میدونم.چون اگه قرار بود دلش نرم شه همون ماه های اول ک هنوز جالی خالیتون حس میشد بر میگشت الان بعد دو سال با نبودنتون داره زندگی میکنه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اگه عوض نشده باشی رجوع فایده ندارد.

به خاطر دخترت 

برو خودت رو عوض کن یه مدت حسابی پیش مشاور و روان‌درمانگر و ... برو و سواد رابطه یاد بگیر. بذار بفهمه عوض شدی و یه بار دیگه براش تغییراتت رو بگو. اگه اونم مشکلی داره بعد از خودت یواش یواش ببرش پیش مشاور تا مشکلاتتون حل شه و یه بار دیگه درخواست بده.

این سایتم نیا

خانومتون چرا طلاق گرفتن

دلیل کلی و اصلی اختلاف سطح اعتقادی و فرهنگی بود

البته دخالتهای خانواده ایشون هم بی تاثیر نبود

ولی با توجه به این صربه ای که به زندگیمون وارد شد طی این 8 مرحله ای که به خانمم درخواست رجوع دادم مدام به ایشون گوشزد کردم که با هم میشینیم و در مورد نقایصمون صحبت میکنیم و انشاالله اصلاح میکنیم

ولی همچنان ایشون پس میزنه 

البته جسارتا خیلی مغرور و لجوج هستش

هیچی غیرممکن نیست ولی ببینید همسرتون چرا رفته ریشه یابی کنید و مشکلو حل کنید شاید برگشت دست از تلا ...

خوشم میاد تو همه تاپیکا نظرای کارشناسانه ما هست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دلیل کلی و اصلی اختلاف سطح اعتقادی و فرهنگی بود البته دخالتهای خانواده ایشون هم بی تاثیر نبود ولی ...

خب اگه برگرده همین لجبازیش هست همین دخالت‌های خانواده هست.. شما باید ببینین اصلا دوس داشتنی از طرفش وجود داره یا نه