2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود اگه ممکنه نام مستعار منو تغییر بدین 

اونکه ازمحالاته🤣

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

اسی شما هم اون‌پایین قسمت تماس باما گزارش کنیدشایدبرگردونن توی تلگرام هم میشه پیام داد

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
من یه اکانت داشتم انقد دختره خوبی بودم الکی الکی تعلیق شدم دیگ از اون ب بعد ک شکست عشقی خوردم او ...

اره دیدم 😂😂😂😂جالبه کاری هم ندارن بهت. تعجب کردم هنوز تعلیق نشدی. خدا قوت😂😂😂😂

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
اره دیدم 😂😂😂😂جالبه کاری هم ندارن بهت. تعجب کردم هنوز تعلیق نشدی. خدا قوت😂😂😂😂

چاکریم پهلوان😂

نتیجه میگیریم چی؟اینکه همیشه دنیا به کامِ آدمای بد و مزخرفه😂😂

خوب باشی له میشی لهههههه😂

چاکریم پهلوان😂 نتیجه میگیریم چی؟اینکه همیشه دنیا به کامِ آدمای بد و مزخرفه😂😂 خوب باشی له ...

قبول دارم شدیدا👌👌👌😁😁😁😁😁

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
جالبه فقطم نام مستعار غیر ویرایشه کلا پروفایل رو حذفم نمیشه کرد  

اره نام اصلا عوض نمیشه اگه عوض بشه که هرکسی هرکاردلش بخوادمیکنه سریع اسم عوض میکنه

دو نوع زبون دارم من😂 زبون مودبانه ی مهربون و محترم امیژ و یه زبون فوق العاده بیشعور😂😂🤣

و منی که انقد مهربونم و با ادب و مظلوم که در نگاهای اول کسی فکرشم نمیکنه یه زبون دارم به اندازه قدش😐🤣هرچند تازگیا سکوت زیاد میکنما ولی از جواب نداشتن نیست

امشب داشتم به یکی که زبونم خوب واسش کار میکنه فک میکردم بدبختو چقد اذیت میکنما یبار یبار ک ن زیاد گفته چ زبونی داری کسی با این زبون زورش به تو نمیرسه خدا بداد شوهرت برسه

واقعا حاضر جوابیم نعمتیه ها🤣🤣🤣 

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما