2777
2789

من از وقتی خبر مثبت بارداریم اومد خانواده شوهرم بامن لج کردن و هی شوهرمو پر میکردن جوری که شوهرم نفرینم میکرد وسط بارداری با هرسختی بود گذشت زایمان کردم خونه مادرم بودم شوهرم جای محبت هرشب نیم ساعت میومد سکوت مخض فقط دخترمونو بغل میکرد مینشست... میرفتم با همسرم دکتر اطفال ک ی خانم بود یجور خوش بش میکرد😐حتی خانمه میگف ب همسرت محبت کن تا شیرش درس اخه شیر تداشتم

ولی بی فایده بود تااینکه دخترم روز ب روز لاغرتر نیشد مجبور به شیرخشک شدم😔دعواهامون همینجوووور ادامه داشت تاابنکه حالا دوماد همسرم اذیتشون مبکنه و نمیره پیش خواهرشوهرم همسرم میگه مادرم خیلی دلتنگه دلم میخاد اینقد از دلتنگی بمیره ازبس خانوادمو منو زجر داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بی فایده بود تااینکه دخترم روز ب روز لاغرتر نیشد مجبور به شیرخشک شدم😔دعواهامون همینجوووور ادامه ...

هی خواهر😔😔😔

منم کشیدم 😔😔

منو. خواهرس باهم زایمان کردیم 

اما من کجا و اون کجا 😔😔😔

خواهرش گریه می کرد می گفتن افسردگی بعد زایمان گرفته مراقبش باشبم.  

من فقط یک کلام گفتم خییییلی دلم گرفته   گفت نیشه زیاددی حرف نزنی 😔😔😔

چقدر رفتارهای زشتی باهام کردن خثوصا خود همسرم !! 

الان کارما به چه درد تو میخوره؟؟؟؟

کارما یه چیز مسخره هست. هزاران ظلم در همین کشور خودمون میشه و هیچ اتفاقی برای اون ظالمان و دزدان و اختلاس گران نمیوفته. تو بهترین کشورها هم خودشون و خانوادشون زندگی میکنن.

دقیقا بعد زایمان دوره حساسیه من تو بدترین روزا بودم جهنم بود

من هییچ محبتی از همسرم تو اون دوران ندیدم.  هییییچی 

کلا رفت خونه مادرش 😐

و من با دوتا بچه شیر به شیر بودم .

غروب هم میومد پاشو با مادرم اینا بریم پارک. کوفتی !!! 

هرچی می گفتم من خسته ام و دوتا نو زاد دارم حالیش نبود ! می گفت تو غیر اجتماعی هستی ! 

می رفتیم هم کوچچچکترین کمکی نمی کرد مادرس هم اصلا نمی زاشت حتی یک لحظه بچه ها رو نگه داره 

کلا خودم می کردم کلا 

اخرشم مریض شدم افتادم خونه انداختن گردن خانوادم که به من نرسیدن 😐😐😐

الان کارما به چه درد تو میخوره؟؟؟؟ کارما یه چیز مسخره هست. هزاران ظلم در همین کشور خودمون میشه و هی ...

نمیدونم ب درد ابن مبخوره برام ک مادرشوهرم درگیر شه دخالت نکنه تو زندگیم

من هییچ محبتی از همسرم تو اون دوران ندیدم.  هییییچی  کلا رفت خونه مادرش 😐 و من با دوتا ...

چه بد فک کن خودت خسته باشی بخوای با خانواده شوهر بیرونم بری دیگم جای تشکر از خانوادت اینو بگن دقیقا مت دخترم همش خونه مادرم بیشتر بزرگ شده تا ی اخلاق بدیو میبنن از دخترم گردن خانوادم میندازن

نمیدونم ب درد ابن مبخوره برام ک مادرشوهرم درگیر شه دخالت نکنه تو زندگیم

اون روزهای سخت که بر نمی گرده و درست شه. الان کلی زخم داری از اون روزها باید بری روان درمانگر درست شه. وگرنه تا آخر عمر زندگیت خرابه