2777
2789
من قبلا استفاده کرد . به سنجش درخواست دادم و یک هفته بعد قبول شد درخواستم . از دانشگاه هم پیامک‌اومد ...

باید برا سنجش پیام بدیم یا زنگ بزنیم به دانشگاه ها؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو سایت سنجش باید درخواست بدی 

ببخشید گلم خاهرم ی رشته ای قبول شده ولی دوس داریم زود کارنامه سبزشو ببینیم ک اگه شهر بهتری قبول شده انتقالی بگیره برا اونجا ، مثلا فردا میتونیم درخاست بدیم یا باید منتظر باشیم خودشون زمان اعلام کنن؟ 

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤
نه عزیزم باید منتظر باید هفته اول مهر میاد کارنامه سبز ،بعد اقدام کنید 

میترسم کارنامه دیر بیاد بعد برا ثبت نام دیر بشه 🙁

ممنون گلم 

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤