2777
2789
عنوان

پیچ خوردگیه مچ پا

963 بازدید | 7 پست

ورم داشت عکس گرفتم گفت نشکسته ولی چون پیچ خورده،بهتره سه هفته تو گچ باشه،زیر بار نرفتم و مچ بند میبندم،توصیه شما برای اینکه ورم و دردش کم بشه چیه؟

پامو تو آب گرم بزارم خوبه؟

در رفتگی رو معمولا دکترا متوجه نمیشن. منم دو بار پام در رفت جا انداختم خوب شدم. حتی یه بار کشکک زانوم در رفت اونم جا انداختم ولی قبلش دکتر رفتم ام آر آی دادم متوجه نشدن باورت میشه؟؟!! 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم چه جوری جا انداختی؟

😢😢با درد 😞😞😞

رفتم از این خونگی ها برام جا انداختن. اگه تهران زندگی میکنی برو پیش دکتر علی پورمند دکتر تیم ملی فوتبال هستش. کارش خیلی خوبه. من پامو پیشش نرفتما چون اون موقع نمی‌شناختم ولی مادرشوهرم دنبالچش رو جا انداخت برادر شوهرم کتفش، جاریم شست پاشو. 

خودمم هفته پیش رفتم استخوان اولنا و رادیوس آرنج دستم رو جا انداختم. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
😢😢با درد 😞😞😞رفتم از این خونگی ها برام جا انداختن. اگه تهران زندگی میکنی برو پیش دکتر علی پورمند ...

سلام عزیزم میدونم پیام برا خیلی وقته پیشه شماره دکتر پورمند رو داری

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم