بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بببین یه هو یه ترس و وحشت عجیب غریب میریزه تو دل آدم ، هیچ جوری اون ترس و نمیشه تجربه کرد بجز پانیک ، بعد ضربان قلب آدم بشدت بالا میره جوری که صدای قلبت و میشنوی و ضرباتش از رو لباس مشخصه ، تنگی نفس میگیری و در آن واحد هزار تا فکر جور وا جور میاد تو سرت . اصلا دیگه متوجه اطرافیان نمیشی و همه هم میفهمن حالت عادی نیس. ضربان قلب جوری بالا میره که حتی تو خوابم حس میکنی ، من مواقع پانیک دل پیچه و تهوع هم میگیرم
دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
منم پانیک دارم عزیزم ، موقع حمله یه کلونازپام نیم میخورم آرومم میکنه ، البته من مواقعی که اتفاق جدی ...
من تو مواقع عادی هم گاهی میاد سراغم کلا از بچگی استرسی بودم هم ترسو مشکلات خانوادگی هم داشتیم واقعا تاثیر بدی گذاشته رو اعصابم سنم ک بالاتر رفت بدتر شدم الان یکم پیش اونجور شدم واقعا انگار داشتم میمیردم دستام هنوزم میلرزه تهوع هم اومده سراغم حس میکنم دارم غش میکنم بی قدرت شدم