2777
2789
عنوان

حملات پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 39 پست
خداروشکر من واقعا کم اوردم دلم میخواد خوب بشم بگم بخندم شاد باشم اما نمیشه واقعا دست خودم نیس 

باید بری دکتر اعصاب و روان یا همون روانپزشک 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حملات پانیک چه جوریه ؟ تو خواب این حملات به آدم دست میده ؟ علایمش احساس خفگی نفس تنگی و سرفه ست ؟ بی ...

نه اون لامصب فلج خوابه. من درگیرشم. بخدا خیلی اذیت میشم یه شبایی پشت هم چند بار تکرار میشه

عزیزم لطفا از علائمش برام میگی.  

بببین یه هو یه ترس و وحشت عجیب غریب می‌ریزه تو دل آدم ، هیچ جوری اون ترس و نمیشه تجربه کرد بجز پانیک ، بعد ضربان قلب آدم بشدت بالا می‌ره جوری که صدای قلبت و می‌شنوی و ضرباتش از رو لباس مشخصه ، تنگی نفس میگیری و در آن واحد هزار تا فکر جور وا جور میاد تو سرت . اصلا دیگه متوجه اطرافیان نمیشی و همه هم میفهمن حالت عادی نیس. ضربان قلب جوری بالا می‌ره که حتی تو خوابم حس می‌کنی ، من مواقع پانیک دل پیچه و تهوع هم میگیرم 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
منم پانیک دارم عزیزم ، موقع حمله یه کلونازپام نیم میخورم آرومم می‌کنه ، البته من مواقعی که اتفاق جدی ...

من تو مواقع عادی هم گاهی میاد سراغم کلا از بچگی استرسی بودم هم ترسو مشکلات خانوادگی هم داشتیم واقعا تاثیر بدی گذاشته رو اعصابم سنم ک بالاتر رفت بدتر شدم الان یکم پیش اونجور شدم واقعا انگار داشتم میمیردم دستام هنوزم میلرزه تهوع هم اومده سراغم حس میکنم دارم غش میکنم بی قدرت شدم 

بببین یه هو یه ترس و وحشت عجیب غریب می‌ریزه تو دل آدم ، هیچ جوری اون ترس و نمیشه تجربه کرد بجز پانیک ...

الهیییی. انشاالله خوب میشی عزیز دلم. مثلا هر روز اینجوری میشی؟ ناراحتت شدم خدا شفات و بده انشالله

من تو مواقع عادی هم گاهی میاد سراغم کلا از بچگی استرسی بودم هم ترسو مشکلات خانوادگی هم داشتیم واقعا ...

منم از بچه کی استرسی بودم ، شرایط خوبی نداشتم و ندارم ، از سوم راهنمایی هم پانیک گرفتم 

، چند ساله سرترالین میخورم ولی همچنان پانیک و دارم ، انگار درمان نداره

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔