2821
2789
عنوان

حملات پانیک

504 بازدید | 39 پست

بچه ها کیا مث من میشن حالم خیلی بده. الان تپش قلب گرفتم بدحالم همش فک میکنم دارم میمیرم یا فک میکنم دارم غش میکنم دو روزه ک تهوع دارم ترس اومده سراغم 

پانیک که چیزی نیست ببین کم کم بش عادتت میکنی

همین که خاست حمله بهت دس بده یه الپارزولام بخور

دراز بکش خب میشی

پانیک که چیزی نیست کاش من پانیک داشتم

من اختلال دوقطبی دارم😔

خوب برید یه جا حداقل ضربان قلب و فشار و ... یه چک کنند ببینید مشکل چیه.

همسر من مشکل روده تحریک پذیر داشت یهو سرش تیر میکشید! بعد هم خیلی بدحال میشد.

فکر کرده بود مغزش طوری شده، نگو از روده‌شه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پانیک که چیزی نیست ببین کم کم بش عادتت میکنی همین که خاست حمله بهت دس بده یه الپارزولام بخور دراز ...

بخدا ک خیلی بده انگار داری میمیری دست و پا میلرزه😭 خدا سر هیچ بنده ای نیاره با مریضی امتحان نکنه فکرای منفی میاد ب سرم. ببخشید  اختلال دوقطبی چیه میشه بگین

بخدا ک خیلی بده انگار داری میمیری دست و پا میلرزه😭 خدا سر هیچ بنده ای نیاره با مریضی امتحان نکنه فک ...

من با یه دوره سرترالین خوب شدم ولی بازم گاهی ک خیلی استرسی بشم خیلی ضعیف میاد سراغم

میشه لایک نکنید 😁
خوب برید یه جا حداقل ضربان قلب و فشار و ... یه چک کنند ببینید مشکل چیه. همسر من مشکل روده تحریک پذی ...

متاسفانه من تو روستا زندگی میکنم😔اینجا دکتر نیس باید بری شهر. خانوادمم پشتم نیستن گفتنی عصبی میشن 

بخدا ک خیلی بده انگار داری میمیری دست و پا میلرزه😭 خدا سر هیچ بنده ای نیاره با مریضی امتحان نکنه فک ...

منم پانیک دارم عزیزم ، موقع حمله یه کلونازپام نیم میخورم آرومم می‌کنه ، البته من مواقعی که اتفاق جدید بخواد برام بیفته یا یه تغییر توی زندگیم بشه مثل رفتن به خونه جدید و ... پانیک میشم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔