2777
2789

سلام دوستان من ۱۵ساله ازدواج کردم خودم از شوهرم خیلی سرم از همه جهت  شوهرم از همون نامزدی تا همین دیشب همش خواب میبینه بهش خیانت میکنم🥺در حالی که من محجبه هستم وهرطور که گفته میگردم ورفتار میکنم خیلی حالم گرفتست به نظر شما علت این خوابهای آشفته چیه؟هستید بگم چه خوابهای مزخرفی میبینه؟؟؟؟

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علتش زیاد بهت فکر میکنه چون روت خیلی حساسه ببخشید میگم شکاک هستش اینو با اطمینان میگم چون شرایطتی که تو داری خواهرم داره

اوقات خوبی رو پیش هم داشتیم اما نشد آرزوی من برا تو به عشقت برسی 🌹

مثلا خواب میبینه برهنه پیش یه عالمه مرد هستم اونام میخوان بهم دست درازی کنن😐هرچی هم شوهرم بهم میگه خودتو بپوشون من گوش نمیدم تماااام خواباش همینه در جاها ومحیط ها وآدم های مختلف به نظرتون من اشتباهی کردم در رفتارم که اینهمه ساله این کابوسها رو میبینه؟؟؟؟

علتش زیاد بهت فکر میکنه چون روت خیلی حساسه ببخشید میگم شکاک هستش اینو با اطمینان میگم چون شرایطتی که ...

به همین خاطر نذاشت برم دانشگاه کلا محدودم کرد الان که میبینه حوصله ی هیچ کاری رو ندارم میگه خوب برو دانشگاه🙄

مثلا خواب میبینه برهنه پیش یه عالمه مرد هستم اونام میخوان بهم دست درازی کنن😐هرچی هم شوهرم بهم میگه ...

نه اسی متاسفانه همسرت زیادی روت حساسه بنظر من شکاک هم هست که همچین خواب‌هایی رو میبینه

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!
دوستان خواهش میکنم نظرتونو بگید

فکرش درگیره و خواباش زاییده فکرشه 

مشکل از شما نیست

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
به همین خاطر نذاشت برم دانشگاه کلا محدودم کرد الان که میبینه حوصله ی هیچ کاری رو ندارم میگه خوب برو ...

بهتره به حرفاش گوش کنی اصلا اصرار چیزی رو نکن تا خودش خود بخود درکت کنه 

اوقات خوبی رو پیش هم داشتیم اما نشد آرزوی من برا تو به عشقت برسی 🌹

من بعد ازدواج خیلی تغییر کردم خیلی محجبه شدم مواظب حرف زدنم تو محرم نامحرمی هستم اما هنوز این کابوس ها هست🥲