2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من کیش نرفتم ولی قشم رو خیلی دوست دارم ولم کنن برای بار چهارم پنجم هم میرم هرمز هم ساحل نقره ایش ارزش دیدن داره واقعا

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

قشم هم دریاش قشنگه هم نزدیک تره به بندر با ماشین میشه رفت هم خرید میشه کرد کیش گرونه ۳ یا ۴ساعت رو دریا یا باید با هواپیما بری هتل. اونجا گرون خرید که اصلا نمیشه اگه پولداری کیش اگه معمولی قشم

نظرات خیلی متفاوته نمیدونم چیکار کنم

خب اول کیشو برو انگار محبوب تره بعدا فرصت پیش اومد قشم برو

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز