2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم. من تهران انجام میدم ولی کسی راهنمایی نمیکنه

عزیزم مرکز خوب شما تهران می‌شناسید اگه میدونید لطفا آدرس یا شماره ایی دارین به من هم بدین لطفا 

کاربری قبلیم ترکیده به لطف نی نی یار جان از سال 96عضو نی نی سایتم

سلام

منم خیلی دارم پیگیری میکنم

میگن دکتر رامبد صمیمی کارش خیلی خوبه

و دکتر منصور جعفریه هم همینطور

قیمت های هر دو خیلی مشابه هم هست.

انگار دکتر رامبد صمیمی همچنان برند ژوویدرم هم دارن که جزو بهترین برندهای فیلر هست. تحریم شده و نمیاد اما خود دکتر شخصی وارد میکنن.

من خودم از دکتر جعفریه وقت گرفتم برای آخر دی بهم وقت دادن.

از برندهای مختلف استفاده میکنن که قیمت هاش فرق داره‌ من احتمالا بلترو بزنم برای زیر چشم. این برند هم تائیدیه FDA داره. از ژوویدرم پائین تره اما از بقیه برندهای موجود تو ایران برای زیر چشم بهتره.

البته میگن برندهای معتبر رو دفعه اول که تزریق میکنی اونقدرها محسوس نیست و از دفعه دوم خیلی مشهود میشه.

دکتر جعفریه انقدرررررررر کارش نچراله که اصلا معلوم نیست تزریق انجام شده، فقط حس و حال صورت بعد تزریق یه عالمه شاداب تر و سرحال تر میشه، ولی بدون کمترین حالت غیر طبیعی. کلا دلنشین بودن صورت براش خیلی مهمه. الانم که مدتیه مدلهای غیر طبیعی خیلی چیپ شده و همه دارن میرن به سمت تغییرات نچرال.

اگر هزینه اش برات مهم نیست، و اینم در نظرم میگیری که احتمالا باید یک بار به فاصله ی یکی دو ماه تمدید کنی و نچرال میپسندی این دو نفر خیلی خوبن.

یه کلینیک هم هست به اسم مهزیار فکر میکنم، اونم من تو اینستا میدیدم کارهاش طبیعی بود.

دکتر نیلفروش زاده هم من اسمشو زیاد شنیدم ولی نمیدونم تبلیغه یا واقعا کارش خوبه

و دکتر یحیوی، که برای یه سری از بازیگرها انجام میده اما من از سبک کارهاش خوشم نیومد، اون سبک دیگه از مد رفته، اغراق داره، غیرطبیعیه، اما اگه اون سبک دوست داری اونم چک کن. اسم کوچیکشو نمیدونم اما بری تو پیجش عکس بازیگرها رو گذاشته. تو ذهنم رامین یحیوی هست ولی مطمئن نیستم. حدودا چهل پنجاه ساله، ریش پروفسوری هم داره. 

سلام منم خیلی دارم پیگیری میکنم میگن دکتر رامبد صمیمی کارش خیلی خوبه و دکتر منصور جعفریه هم همینط ...

سلام عزیزم. مرسی از توضیح کاملت مهربون😍این برندایی که گفتی ماندگاریشون چقدره؟ من پرفکتا شنیدم که تا دو سال هم ماندگاری داره ولی جایی پیدا نکردم فعلا. والا هزینش برام مهمه. مخصوصا اگه قرار باشه دو بار بزنم. برندی که انتخاب کردی قیمتش چنده؟

سلام عزیزم. مرسی از توضیح کاملت مهربون😍این برندایی که گفتی ماندگاریشون چقدره؟ من پرفکتا شنیدم که تا ...

عزیزم کاملا بستگی به بدن فرد داره، آنزیمی هست که اگر زیاد تو بدن تولید بشه ژل زودتر جذب میشه، بستگی داره بدنمون تا حد اون آنزیم رو تولید میکنه

ژوویدرم و بلترو رو فکر کنم با هزینه ی تزریق هر سی سی حدود پنج شش تومن باشه، ماندگاری بین شش ماه تا یکسال که دکتر جعفریه میگن ممکنه برای زیر چشم دو سه ماه دیگه هم لازم باشه یه بار دیگه تزریق بشه تا ماندگاری بالاتر بره.

من اینها رو تو پیجشون بخش پاسخ به سوالات خوندم، ولی میخوای زنگ بزن بپرس این برند رو دارن و ماندگاریش حدودا چقدره؟

اسکرین شات برندهای دکتر صمیمی رو دارم اگه بتونم اینجا براتون ارسال میکنم.

زیر چشم خیلی مهمه، اگه برند خوبی نباشه ممکنه گلوله گلوله و بد بشه خدای نکرده، برند مورد تائید اف دی ای بزنیم خیالمون راحتتره

عزیزم اسکرین ها رو من یه ماه پیش گرفتم، اولی مال ۶۹ هفته قبلش بوده که تا اونموقع ۷ برند تائیدیه گرفته بودن، دومی مال خیلی قبلترش بوده که ۵ تا برند تائیده داشتن، ژل های چینی هم خیلی هاشون ماندگاری بالایی دارن و در کنارش عوارض زیاد، بعد خدای نکرده آدم مجبوره کلی هزینه کنه که اثرات اون عوارض رو از بین ببره. 

سیاهی اگه ارثی باشه کامل از بین نمیره.با خواب کافی.اب و میوه و سبزی خوردن.بهتر میشه.کربوکسی تراپی هم هست که دی اکسید کربن و میزنن زیر چشم.من هنوز انجام ندادم.ولی برا گودی تنها راهش تزریق فیلره

من خودم زدم گودیم برطرف شده

خیلی خیلی راضیم

من کلینیک دکتر کمالی رفتم 

سیاهی اگه ارثی باشه کامل از بین نمیره.با خواب کافی.اب و میوه و سبزی خوردن.بهتر میشه.کربوکسی تراپی هم ...

من کار تزریق ژل این کلینیک و خیلی قبول دارم چون هم خواهرم رفته هم خودم ژل لب زدم

اما درباره لیفت صورت با نخ دارم تحقیق میکنم، کسی هست که تجربه داشته باشه بهم بگه خوبه یا نه؟ میخوام مامانمو ببرم

استرس دارم چون خیلی حساسه