سلام
منم خیلی دارم پیگیری میکنم
میگن دکتر رامبد صمیمی کارش خیلی خوبه
و دکتر منصور جعفریه هم همینطور
قیمت های هر دو خیلی مشابه هم هست.
انگار دکتر رامبد صمیمی همچنان برند ژوویدرم هم دارن که جزو بهترین برندهای فیلر هست. تحریم شده و نمیاد اما خود دکتر شخصی وارد میکنن.
من خودم از دکتر جعفریه وقت گرفتم برای آخر دی بهم وقت دادن.
از برندهای مختلف استفاده میکنن که قیمت هاش فرق داره من احتمالا بلترو بزنم برای زیر چشم. این برند هم تائیدیه FDA داره. از ژوویدرم پائین تره اما از بقیه برندهای موجود تو ایران برای زیر چشم بهتره.
البته میگن برندهای معتبر رو دفعه اول که تزریق میکنی اونقدرها محسوس نیست و از دفعه دوم خیلی مشهود میشه.
دکتر جعفریه انقدرررررررر کارش نچراله که اصلا معلوم نیست تزریق انجام شده، فقط حس و حال صورت بعد تزریق یه عالمه شاداب تر و سرحال تر میشه، ولی بدون کمترین حالت غیر طبیعی. کلا دلنشین بودن صورت براش خیلی مهمه. الانم که مدتیه مدلهای غیر طبیعی خیلی چیپ شده و همه دارن میرن به سمت تغییرات نچرال.
اگر هزینه اش برات مهم نیست، و اینم در نظرم میگیری که احتمالا باید یک بار به فاصله ی یکی دو ماه تمدید کنی و نچرال میپسندی این دو نفر خیلی خوبن.
یه کلینیک هم هست به اسم مهزیار فکر میکنم، اونم من تو اینستا میدیدم کارهاش طبیعی بود.
دکتر نیلفروش زاده هم من اسمشو زیاد شنیدم ولی نمیدونم تبلیغه یا واقعا کارش خوبه
و دکتر یحیوی، که برای یه سری از بازیگرها انجام میده اما من از سبک کارهاش خوشم نیومد، اون سبک دیگه از مد رفته، اغراق داره، غیرطبیعیه، اما اگه اون سبک دوست داری اونم چک کن. اسم کوچیکشو نمیدونم اما بری تو پیجش عکس بازیگرها رو گذاشته. تو ذهنم رامین یحیوی هست ولی مطمئن نیستم. حدودا چهل پنجاه ساله، ریش پروفسوری هم داره.