2789
عنوان

مهمون فضول😐😑

390 بازدید | 20 پست

ماکه کلا با دنیا قطع رابطه ایم ولی مامانم یه دختر خاله داره سنش زیاده هرچند وقت یبار میاد سر میزنه بهمون امروز  اومد منم اصلا حوصلشو نداشتم درو اتاقمو بستم نرفتم سلام اینا کنم ینی که اصلا نیستم خوابم و... دیدم اومد قشنگ در اتاقمو باز کرد با اخم نگام کرد منم نگاش کردم هیچی نگفتم 

اخه یه ادم چقد میتونه فضول و پررو باشه 😐شما بودید نارحت نمیشدید؟؟

کار دوتاتونم بد بود

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نکردی ؟

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

یه سلام میکردی میرفتی تو اتاق میگفتی حالم خوب نیست ببخشید

کاره شما هم بد بود

به هر حال مهمان هست

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

یه سلام میکردی میرفتی تو اتاق میگفتی حالم خوب نیست ببخشید کاره شما هم بد بود به هر حال مهمان هست

خب اره اگه منو میدید بد بود ولی اصلا منو ندید من در اتاقمو قبل اینکه بیاد بستم

میشه بگی چرا با همه قطع رابطه اید؟ از این ماجرا ناراحتی خودت؟ برای این میپرسم که منم کلن از رفت و ...

مامانم افسردگی داره چندسالیه و چون چندتا جا نرفته از مهمونیای فامیلامون بد باهاش حرف زدن اونم کلا قطع رابطه کرده