2777
2789
عنوان

اجاره یا رهن

220 بازدید | 14 پست

با این نرخ ۲۵درصد اضافه اجاره 

اجاره ب صرفه تره یا رهن کامل؟

الان اجاره مستاجرم پارسال ۱۸۰۰بود الان دادگاه گفت ۲۲۵۰ حساب کردم اندازه نرخ سود بانکی رهن کامله الان رهن کامل خونم ۱۵۰تومنه میشه ۲۲۵۰سودش 

بی منت و ترس از ندادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ بنگاهی ها این قانون رو انجام میدن؟ماکه اطرافمون هرکی هرقیمتی دادهمونه

ن دادگاه 

چون خالی نمیکنه خونه رو ۱۸روزه مفتی نشسته امروزم دادگاه بهش ۲ماه و ۱۵روز مهلت داد میشه ۳ماه و خرده ای 

منک راضی نیستم قانونه ک باشه چطور همچی ۳برابر شد کرایه ها ماست و پنیر و گوشت و مرغ 

فقط زورشون ب خونه ها رسیده ؟؟؟

دلیلش چیه که بلندنمیشه

مفتحوری ۱سال ونیمه اونجاست گفتم تخلیه کن امسال ک خودم بیام میگ ن خونه دارم می‌سازم باید حاضر بشه گفتم کی میگ سال بعد 

خب بره این یکسال یجای دیگ نمیره چون هرجا بره ب  نرخ روزه اجاره ها 

مال من بزور نشسته امروز دادگاه داشتیم بخاطر مصوبه کرونا بهش تا آذر مهلت دادن 

مفتحوری ۱سال ونیمه اونجاست گفتم تخلیه کن امسال ک خودم بیام میگ ن خونه دارم می‌سازم باید حاضر بشه گفت ...

ای بابا عجب آدمی اونوقت من پارسال صابخونم گفت فلان قیمت یک ماه قبل قراردادم بلندشدم دیگ چون خونه پیداکردم گفتم ازدست ندم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ای بابا عجب آدمی اونوقت من پارسال صابخونم گفت فلان قیمت یک ماه قبل قراردادم بلندشدم دیگ چون خونه پید ...

امروز میگفت دیگ فصل اجاره نیس خونه پیدا نمیشه قاضی چشاش چهارتا شد گفت اتفاقا الان تابستونه فصل اجاره است 

مستاجرم خ دروغگویه منک نفرینش کردم چون بدبختم کرد از درس افتادم 💔

چه آدمیه خدانگذره

پارسال از دروغ گفت خونت کثیف بود قبلی کثیف بوده سوسک داشته من سمپاشی کردم گفتم ن اون خانم خ تمیز بود قبلشم خودم کارگر برده بودم تمیزش کرده بود 

یبار سرزده ناچار شدم رفتم زمان اون خانم همه خونه تمیز مرتب سوسک نداشت 

باز یبار گفت برق آشپزخونه خراب شده پولشو بده گفتم چقد گفتم نمیدونم برقکار چنتا جای دیگم داره برام کار میکنه بعدا فاکتور میدم دیذم میخاد بندازه گردنم گفتم خونه رو سالم دادم سالمم تحویل میدی من پولی بهت نمیدم 

الانم اینجور 

اعصابم خرده تو قولنامه ننوشتم خونم هود نو و لوستر نو داره اونا برداره چکارکنم 😭 

پارسال از دروغ گفت خونت کثیف بود قبلی کثیف بوده سوسک داشته من سمپاشی کردم گفتم ن اون خانم خ تمیز بود ...

عجب آدم کنه ای هست چه اشتباهی کردی ننوشتی والا اینطورکه شمامیگی ازاین آدم همه چی بیرون میاد عکس قبل اجاره دادن نداری دیگ اگ خدای نکرده اینکاربکنه شماره مستاجر قبلی نداری که بیاد شهادت بده که این خونه این وسایلارو داشت البته درحدمثال گفتم انشاءالله که بزودی ازشرش خلاص بشی

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
عجب آدم کنه ای هست چه اشتباهی کردی ننوشتی والا اینطورکه شمامیگی ازاین آدم همه چی بیرون میاد عکس قبل ...

اون خانمه از دست همین بنگاهی فرار کرده روز اول گفت شوهر داره شوهرش وکیله منم خونمو دادم بهش اجاره یعد یکماه گفت شوهرش بنگاهیه هرمشخصاتی داد ب همین بنگاهیه میخوره گفت صیغه آن 

گفتم گناه داره ی زن تنهاست همون اجاره رو بده بهش،کاری نذاشتم بعد۴ ماه یهو گفت میخام برم 

خودشم مشتری آورد همین یارو گفت بنگاه اینجا چون مشتری اونه نذاشتن ببرم بنگاه آشنای خودمون

منو ب ۴میخ کشوندن دختره در  رفت من موندم و بنگاهی فاسد پارسال یبار دستشو مالید ب ارنجم امروز ب قاضی گفتم اشکم دراومد 

عجب آدم کنه ای هست چه اشتباهی کردی ننوشتی والا اینطورکه شمامیگی ازاین آدم همه چی بیرون میاد عکس قبل ...

۱/۵ساله رنگ خونمو ندیدم 

چطوره برم بگم میخام خونمو ببینم ؟؟؟بعد عکس بگیرم یهویی؟؟.

چه آدمیه خدانگذره

امروز ریش گذاشته با قیافه حزب اللهی اومده لباس مشکی همش میگفت نماز و روزه میگیرم و کربلا 

گفتم من راضی نیستم خونمو میخام باز گفت من معتقدم فلانم