soroory مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 6265 عنوان نتایج کوفتی 164 بازدید | 10 پست ازززز صبح منتظرم دو روزه نتونستم بخوابم خسته شدم کی میان پس وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰. ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒 1401/06/28 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aram_7 عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 4481 منم خیلی دلشوره دارم سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥
میم_سین_پوریان عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6677 نمیدونم والا دیگ منمدیشب ک کلا تو خاب تپش قلب داشتممیپریدم یهو از خابتموم بدنم میلرزیددیگ نمیتونمنمیکشم بخدا خستم دیگهچقدر استرس اخه تا کی تاکی بسه دیگهزندگی کردنو یادم رفته از حجم استرس فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁
soroory مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 6265 منم خیلی دلشوره دارم هووووف جونم در اومددد وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰. ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
soroory مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 6265 یه خبر زیر گوگل بود که سایت سنجش اطلاعیه زده چ اطلاعیه ای؟ وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰. ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
soroory مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 6265 نمیدونم والا دیگ منم دیشب ک کلا تو خاب تپش قلب داشتم میپریدم یهو از خاب تموم بدنم میلرزید دیگ نم ... منم بخدا از دیروز استرس دارم و حتی نمیتونم بخوابم هی میخوام فراموشش کنم ولی نمیتونم هی این سایت سنجش کوفتیو چک میکنم نمیاد چرا اینقد ادمو اذیت میکنن اخه وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰. ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
soroory مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 6265 تو اخبار خواستن زنگ بزنن رئیس سنجش، گوشیو جواب نداد😑😐 بسلامتی پس اول مهر میان وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰. ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
میم_سین_پوریان عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6677 منم بخدا از دیروز استرس دارم و حتی نمیتونم بخوابم هی میخوام فراموشش کنم ولی نمیتونم هی این سایت سنجش ... بخدا الان دوروزه تو استرسممیام سایت اروم شم باز بالاخره ی تاپیک ب چشمم میخوره داغون میشمخستم خدایا ازین حجم از استرستو اوج جوونی م فقط دارم سختی میکشیمچرا اینطوری میکنن اخهشما ک جواباتون امادس بذارین دیگ فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁
میم_سین_پوریان عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6677 تو اخبار خواستن زنگ بزنن رئیس سنجش، گوشیو جواب نداد😑😐 ای خدا الهی خدا نگذره ازش ب حق همین ماهپریودم حالم بدههمه چیم بهم ریخته بسه دیگهههههههه فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁