2777
2789
عنوان

نتایج کوفتی

164 بازدید | 10 پست

ازززز صبح منتظرم دو روزه نتونستم بخوابم خسته شدم کی میان پس

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا دیگ منم

دیشب ک کلا تو خاب تپش قلب داشتم

میپریدم یهو از خاب

تموم بدنم میلرزید

دیگ نمیتونم

نمیکشم بخدا خستم دیگه

چقدر استرس اخه تا کی تاکی بسه دیگه

زندگی کردنو یادم رفته از حجم استرس

فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁

منم خیلی دلشوره دارم

هووووف جونم در اومددد

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
یه خبر زیر گوگل بود که سایت سنجش اطلاعیه زده

چ اطلاعیه ای؟

نمیدونم والا دیگ منم دیشب ک کلا تو خاب تپش قلب داشتم میپریدم یهو از خاب تموم بدنم میلرزید دیگ نم ...

منم بخدا از دیروز استرس دارم و حتی نمیتونم بخوابم هی میخوام فراموشش کنم ولی نمیتونم هی این سایت سنجش کوفتیو چک میکنم نمیاد چرا اینقد ادمو اذیت میکنن اخه

تو اخبار خواستن زنگ بزنن رئیس سنجش، گوشیو جواب نداد😑😐

بسلامتی پس اول مهر میان

منم بخدا از دیروز استرس دارم و حتی نمیتونم بخوابم هی میخوام فراموشش کنم ولی نمیتونم هی این سایت سنجش ...

بخدا الان دوروزه تو استرسم

میام سایت اروم شم باز بالاخره ی تاپیک ب چشمم میخوره داغون میشم

خستم خدایا ازین حجم از استرس

تو اوج جوونی م فقط دارم سختی میکشیم

چرا اینطوری میکنن اخه

شما ک جواباتون امادس بذارین دیگ

فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁

تو اخبار خواستن زنگ بزنن رئیس سنجش، گوشیو جواب نداد😑😐

ای خدا الهی خدا نگذره ازش ب حق همین ماه

پریودم حالم بده

همه چیم بهم ریخته بسه دیگهههههههه