2777
2789

۵و نیم سالشه صبحونه خوردنش دقیقا ۲لقمه کوچیک 

ناهارش ۵تا قاشق دیگه ول میکنه میره

هرچی ازمایشش کردم

اشتها اور دادم غذایی که خودش گفت درست کردم ظرفا و لیوانای رنگ رنگی. همش نوک میزنه به همچی حتی خوراکی های مورد علاقش 

وزنشم ۱۴کیلوه 

نه که نخوره خوردنش خیلییییییی کمه شکمش خشکه کش شلوارا سر میخوره ولی میگه نمیخورم

شبانه روز غصه میخورم دکترم گفته لاغری شدید داره

دختر منم اینجوری واقعا تو عذابم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا ببرم؟

بندی عزیزم..‌‌‌‌بعضازبچهموقع خوردن غذا. غذا گیرمیکنه توحفره های گلوشون که جلو اشتهاشونو میگیره بچه های من که اینطورین میبرم یکبار دخترم بی اشتها شده بود بردمش ازتوگلوش استخون مرغ درآورد خوب شد 

خدایاشکرت

پس منم چهارسالش میشه بیست روز دیگه13نیمه میخوره اما خیلی تحرک داره خیلی لاغرم منم سانستول میدم و اینکه خیلی بدهرشربتی رو میخوره دوساعت باید حرف بزنم بازی کنم تابخوره

چ کاری دوست داره انجام بده حین همون بهش غذا بده مثلا تلویزیون نگاه کردن یا با گوشی بازی میکنه بگو باید اینارو بخوری

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

خواهر زاده من همسن پسرتون بود همینجوری بود 

من از هفت سال ازش بزرگترم و خیلی پر خوراک بودم یعنی اون پنج سالش بود من ۱۲سالم بود به خواهرم گفتم بنظرم پسرت خونه خودتون غذا نمیخوره ی مدت بیارش خونه ما کل تابستون خونه ما بود من این پسرو انگار ک باد کردم تپل تپل شد اضافه وزنم گرفت

چون اولن جو خونه خیلی مثبت بود و همه همه ش غذا میخوردن و به هیچکس اسرار نمیکردیم ک بخور یا نخور منم هر لحضه غذا میخوردم اینم کم کم پیشم میخورد اشتهاش باز شد الان اضافه وزن درست کرده میخایم لاغرش کنیم دوباره